|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
התחיל החורף ולמרות שאני במאסה כבר חודש וחצי כמעט, החלטתי להעלות את התפריט שלי כדי שלא יהיו טעויות נגררות ואם יש משהו לתקן אני אתקן עכשיו, משהו שבטח תשימו לב אליו הקורנפלקס מהווה בשבילי כמות פחמימות נכבדת בתפריט וזה עד שאני יקנה ש"ש כנראה עוד השבוע בשביל הגיוון... ארוחת בוקר: קורנפלקס וחלב + ביצה + 2 פרוסות לחם + 60 גר' קוטג' + אגוזי מלך 30 גר' ארוחת ביניים: לחמניה + 60 גר' קוטג' + קונפלקס 30 גר' ארוחת ביניים: לחמניה + חמאת בוטנים 40 גר' ארוחת צהריים: חזה עוף / עוף מבושל 120 גר' + פסטה 120 גר' / 4-5 תפוחי אדמה מבושלים לפני אימון: פרי כלשהו. אחרי אימון: קופסאת טונה + 2-3 פרוסות לחם ארוחת ערב: ביצה( 2 חלבון, 1 חלמון) + קורנפלקס וחלב + 2 פרוסות לחם + 60 גר' קוטג' +אגוזי מלך 30 גר' לפני השינה: מעדן 1.5% + 2 כוסות חלב ערכים: קלוריות 2934 חלבון 171 שומן 75 פחמימות 342 נתונים: משקל 71 גובה 173 אשמח לכל ביקורת בונה!
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() ההיתי מוריד חלבון אבל איך שבאלך
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך הצעות כלשהם כי אני די לחוץ עם העניין הזה אתה מבין זה פשוט חלבון שאני צריך, זה די בעיה כי כמו שאתה רואה יש קצת פה וקצת שם אין בארוחה אחת המון חלבון...
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוריד קצת חלבון- אתה יכול להוריד את הביצה החלבון שבערב וגם להחליף את החלב שבלילה אם איזה פחמימה ו\או שומן ככה אתה מוריד חלבון ונשאר עם אותם קלוריות(שבאות מפחמימות ו\או שומנים.
ד"א אתה כבר חודש עם התפריט הזה? אתה עולה במשקל ? אם כן התפריט בסדר גמור(רק יש קצת יותר מדי חלבון)
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ברמת העיקרון כן התפריט הוא אותו תפריט, מידי פעם שאין לי כח לפתוח טונה אני פשוט לוקח קוטג' או אם אני הולך לישון מאוחר אני מקבמבן עוד ארוחות, אבל בעיקרון כן, התחלתי את המאסה לפני חודש וחצי במשקל 68 ועכשיו אני 71.5 אז נראה לי שהוא די עושה את העבודה התפריט...
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מרוצה מההתקדמות אז אין שום בעיה
תפריט מצוין. אתה תמיד יכול לגוון קצת בין המזונות לדוגמה רופסאת טונה במים שווה (בערך, לא צריך להיות פנאטים) לקופסאת קוטג'\ גבינה חצי אחוז,קצת יותר מ100 גרם חזה עוף וכו.. פרוסת לחם שווה ל20 גרם ש"ש(3 כפות שטוחות) , פרי בינוני(תפוח ,אפרסק, 2-3 תמרים וכו..),100 גרם תפוח אדמה מקולף לפני בישול. יש מחשבוני תזונה(אתה בטח מכיר) אז אתה יכול להסתכל וכל פעם להחליף - מה שחשוב זה הערכים הסופיים
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בגדול נראה לי טוב מאוד, רק הייתי מוריד כוס חלב אחת לפני השינה ובמקומה שם איזה שני יוגורט 0% של יופלה כאלה לפני האימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוסיף פחמימות בארוחת צהריים שלפני האימון0120 גרם פסטה זה מעט...
כמו שדה אנימל אמר תוריד את החלב בלפני השינה ותוסיף עוד פחמימות בארוחת צהריים. כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן? ביום שללא אימון אתה אוכל את האורוחת של לפני ואחרי האימון?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני משלים אותם בעוד ארוחת ביניים כשיש זמן וזה נחוץ, במקרה הגרוע אני מוסיף לכמה ארוחות כמות ששווה בערך לארוחות של לפני ואחרי האימון, אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בקרוב צריך להחליף תוכנית לתוכנית מפוצלת הרבה יותר כמו abcde ואז זה יהיה 5 פעמים בשבוע ולא תהיה בעיה מבחינת התפריט, אז אלו השינויים:
מוריד כוס חלב לפני השינה ומוסיף 30 גר' פסטה לארוחת הצהריים, עוד משהו?
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי בישול כתבתי במחשבון...
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה 30 גרם פסטה אחרי בישול ? מה אתה ציפור?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אתה סטלן תאמין לי :):):):) אני אוכל כרגע 120 גר' ואני מוסיף על זה 30 גר' כאילו 150 גר' סה"כ....
![]() |