ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-09-06, 16:05   #1
Fatty
חבר פעיל

הסמל האישי שלFatty

שלח הודעה דרך ICQ אל Fatty שלח הודעה דרך MSN אל Fatty
ברירת מחדל הדרך הפשוטה להכנת תפריט

אני בטוח שאני לא היחיד בפורום שקרא את כל המאמרים באתר והגיע למסקנה שזה יותר מדי חומר בשבילו והוא לא יכול\אין לו כוח להסיק מזה את המסקנות המלאות של איך לבנות תפריט ראוי.

מצד שאני אני בטוח שיש פה לא אחד ולא שניים שבשבילם זה כבר ממש משחק ילדים להרכיב תפריטי תזונה וכד'.

חשבתי שיהיה נכון לעשות, ולא רק בשבילי אלא בכלל בשביל הפורום, את המאמר הכי קצר ותמציתי של איך לבנות תפריט כראוי. בלי שום הסברים לשום דבר, בלי שום דברים שכתובים על מוטיביציה, דברים שיש להתחשב בהם, דברים שיש להזהר מהם וכד'. פשוט מאמר שכתובים בו נתונים. משהו דומה לזה:

חשב את הBMR שלך, הוסף לו X קלוריות,
חלק ליחס של X חלבונים, X פחמימות, X שומנים
אכול בבוקר כמת חלבונים של X כפול המשקל שלך,
במהלך היום בלה בלה בלה
לפני השינה בלה בלה

הכוונה שלי היא להגיע למאמר קצר אבל שבעצם צריך רק קצת לדעת מתמטיקה, ולסמוך על מי שכתב את המאמר, בשביל להגיע למצב שאתה יודע בדיוק כמה שומנים\פחמימות\חלבונים\קלוריות אתה צריך בכל ארוחה שהי במהלך היום, ואז רק נשאר לך לחשב לבד ולבחור איזה מאכלים אתה רוצה לאכול. (כמובן שצריך שני מאמרים, אחד למסה ואחד לחיטוב). ברור לי שאצל כל אחד זה שונה, אבל כמו שכתוב פה באתר עשרות דפים שעוזרים לך לחשב בעזרת הגיל, המשקל, הותק וכד', לבנות משהו דומה לזה רק ממש קצר וקולע.

הייתי ממש שמח אם מישהו היה לוקח את היוזמה. לא צריך להיות מבין גדול, אבל צריך לדעת לסכם טוב את מה שיש באתר ולכן אם יש מישהו שכבר התנסה במספר תפריטים, זה יהיה טוב.

בהנחה שלאף אחד לא יהיה כוח לזה אבל סתם למישהו יש ככה יום טוב ובא לו לבנת תפריט למישהו (לי ) שישאיר את המסנג'ר שלו

תודה.

חיטוב 2007
נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22%
לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14%
לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5%

יאללה עוד קצת כוסעמק.
בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות!
Fatty מנותק   הגב עם ציטוט