|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכם,
קודם כל אני חדש פה :] אני אפתח בשאלה - אני מתאמן כבר מספר חודשים. התחלתי להתאמן במטרה אחת בלבד - להוריד את הכרס, כי המבנה שלי בעיקרון רזה. כלומר, אני שם דגש על הורדת אחוזי שומן. בכל זאת, אני מעוניין לעצב את הגוף ולכן הנוסחה שאני מתאמן בה כעת היא חצי שעה של אירובי (ריצה של 5-7 ק"מ), הפסקה של חמש דקות שבה אני שותה ואוכל משהו שמשיב לי אנרגיה כגון צימוקים ואז מתחיל אימון של כארבעים דקות של משקולות ומכשירי כח - אימון כזה אני עושה יום כן יום לא. אני חייב להגיד שהדרך אימון הזאת מאוד נוחה לי ובאמת יותר חשוב לי להוריד את השומן (קצת בטן לא יותר מזה - ובינתיים זה די עובד). אז השאלות שלי הן כאלו : 1. עד כמה האימון הזה יעיל ? 2. מה החסרונות באימון הזה ? 3. והשורה התחתונה - מה השילוב הנכון ביותר להורדת שומן יחד עם עיצוב השרירים כשהדגש הוא על שומן. חשוב להגיד שמבחינת הזמן שיש לי אני יכול להתאמן רק יום כן יום לא ,לכן אני לא יכול לעשות אימון אירובי יום אחד ויום אחרי אימון אנאירובי. תודה לכם ואני אשמח לקבל עצתכם הנבונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() קודם כול תזונה נכונה .... דבר שני אני ממליץ לך לעשות אימון כוח ואחר כך ארובי אתה יכול גם לשלב קפה שחור חזק לפני אימון ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף אנאירובי ואחריו אירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם אנאירובי ואחר כך אירובי .. האירובי גומר לך את האוויר והאנרגיה וזה ממש ממש בא לידי ביטויי באימון האנאירובי... עד כדי כך שהוא כמעט לא אפקטיבי..
לכן תעשה קודם אנאירובי תשתה שייק תאכל טונה או וואט אבר ואז אנאירובי.. המפתח הכי גדול בחיטוב זה התזונה.. ברגע שיש לך תזונה נכונה יש לך 70 אחוז מהדרך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל תודה על העצה.
הבעיה היא כזאת - אני לא מסוגל לרוץ אחרי אימון אנאירובי. דווקא אחרי ריצה אני מרגיש שהשרירים שלי חמים ובהחלט יש לי הרבה כח להמשיך לאימון אנאירובי (אולי בגלל שאני בכושר ?),כבר ניסיתי להתחיל עם אנאירובי ולא הרגשתי התייעלות מסוימת. מה אתם חושבים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אפשרות אחרת לעשות יום אירובי ויום אנראירובי ככה תוכל לתת את הכל בכל אימון...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי זה לא נכון להגיד לעשות אנירובי לפני אירובי ככלל
אני חושב שעדיף לעשות קודם את מה שאתה רוצה לשים עליו יותר דגש, בכל מקרה זה לא כל כך משנה יותר עניין של העדפה אישית אם אתה מתייחס לזה שזה גירוי מערכות שונות נקודה אחת לזכור זה לא לעבוד במקסימום יכולת (hit) באימון שבא לפני (לדוגמה באימון האירובי שלפני האנאורבי), אתה תוריד יכולת ביצוע ברמה משמעותית מהאימון שיבוא אחריו
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() לא חושב שהוא צריך לעשות אנאירובי קודם...
תמיד אומרים לעשות קודם כל את הדבר שיותר חשוב לו, ואם יותר חשוב לו האירובי אז מה רע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני יודע שאצלי אחרי אירובי אני בקושי את התחת שלי יכול להזיז לבית לישון... איך שאתה מרגיש ![]() בהצלחה shady |
|
![]() |
![]() |