|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן אהלן חג שמח שבוע טוב..
קיצור אחרי קצת התלבטויות פה ושם החלטתי להעלות ת'תמונות האלה למרות שלא ירדתי מי יודע מה בחיטוב הזה(לא שהוא נגמר) אבל מאסה השתפרה לא רע... כעיקרון את החיטוב ברצינות התחלתי בשבועיים האחרונים נראה אם זה ימשיך ככה ואני סופסוף יניב פירות.. נתונים: גובה 1.65 משקל סביבות ה77 ואני יודע שלא ממש נראה ככה... יד 37.3(כן אולי לא נראה אבל זה גם בגלל אחוזי שומן לא קטנים וגם יש קצת מאסה...) גיל 15.3 יאללה תמונות פריסת גב קדמית: [IMG] ![]() לא יודע להגדיר סוג של מוסט מוסקיולר [IMG] ![]() כמו סייד צ'סט ארנולד סטייל ![]() [IMG] ![]() וכן אני יודע שהתמונות גדולות מצטער על זה פשוט זה האתר שמעלה הכי מהר ולא יודע מה נסגר עם אבא שלו גם עשיתי על הגודל הכי קטן ועשה ככה ואני מחר קם ברבע לשבע ויש לי מבחן ובוחן מחר כוסעמק אז אני עף לישון אין לי זמן להתעסק עם שטיות מחר אני יסדר את ז כבר.. מצטער מנהלים ואם תוכלו לסדר את זה אני יודע לכם אם לא לא נורא אני כבר מחר יסדר לילה טוב לכולם וחג שמח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() רואים שיש מסה אבל הצטבר לך הרבה שומן תעלה תמונות בסוף החיטוב,בהצלחה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() קשה לראות מסה עקב האחוז שומן הגבוה.
שיהיה בהצלחה בחיטוב ואל תזלזל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך חיטוב בהצלחה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אח שלו פוצצתה תצמך שומן , העלתה וואחד מלוכלך מקווה שישאר משהוא בחיטוב, בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() יש טיפה מסה אבל בעיקר שומן...
בהצלחה בהמשך החיטוב, תוך שבועיים לא רואים תוצאות....
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() נראה סבבה רואים שיש נוזלים,בעיקרון במה אתה עכשיו מסה,חיטוב?
אם במאסה אז המשיך במאסה נקייה. בהצלחה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך הרבה לחטב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה לכולם.
אני כרגע בחיטוב לכל אלה שחושבים שהפצצתי את עצמי בשומן זה לא בדיוק נכון... כנסו לפוסט הזה ותבינו: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=33069 הייתי ילד שמן עשיתי חיטוב וכמו מפגר הקשבתי למאמן שאמר לי לעצור באמצע כאילו הייתי באמצע הירידה ועם מוטיבציה והכל והוא אמר לי לעצור לעשות מאסה ולחזור לחיטוב בסביבות אפריל.. וכמו דבע הקשבתי לו עשיתי מאסה ועכשיו חזרתי שוב לחיטוב אז רוב השומן שיש זה לא שומן שהצטבר במאסה זה שומן שהיה תמיד |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פשש מפחיד לעמוד לידך, כמה אחוז שומן אתה?
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() לכלכת יותר מידי גבר אני בקושי רואה מאסת שריר חבל אחי עם היית ילד שמן אתה נוטה לצבור שוןמ מה שאומר שהיית צריך לעלות מאוד נקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תן בחיטוב אח שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תן חיטוב אחי..
הצטבר לך הרבה שומן הרבה מאוד אפילו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אתה מתכוון תחילת חיטוב ? או שעלית מסה מלוכלכת ביותר ?
בסוף חיטוב תעלה תמונות ותתחיל מסה נקי ידידי ... פה אתה נראה פשוט שמן לא אחד שמתאמן .. (לא בשביל להעליב אלא ביקורת)
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
|
![]() וואלה ת'אמת אני לא הכי יודע להעריך את זה,מאמין ש22 אולי אפילו יותר...
ציטוט:
אותו דבר איתך אחי תיכנס ללינק שהבאתי ותבין שאין פה יותר מדי שומן שצברתי זה שומן שהיה ועכשיו אני בע"ה יוריד אותו סופסוף ציטוט:
ולא עליתי מלוכלך ביותר כנס ללינק ותבין וכן אני יודע גם ככה התחלבטתי אם להעלות אז העליתי כדי לקבל תגובות בונות ואם מישהו יודע להעריך טוב אחוזי שומן אני ישמח ותודה וד"א לא שיש לי מאסה מטורפת או משהו,אבל התמונה הראשונה דווקא לא כזאת רעה היידיים יצאו טובות האמות יצאו גדולות ורואים קצת גב לא דברים שיש אצל "סתם שמנים" מה שנקרא... יאללה הלכתי להפציץ באימון ובלילה יוצא תמשיכו להגיב אולי אני יספיק להיות פה גם יותר מאוחר |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה בכלל מחטב, תעלה מאסה קודם
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהצלחה בחיטוב, חבל שעלית ככה מלוכלך והגעת לאחוז שומן כזה..
לא משנה, אני סומך עלייך שתוך חודש חודשיים תגיע למצב טוב ותמשיך מסה נקייה. אתה עוד צעיר. בהצלחה ושנה טובה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן ב"עה אני עוד יוריד הכל כמו שצריך,מי כמוך יודע מה עוברים ![]() תודה רבה,שנה טובה גם לך ולכל הפורום! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אין מסה בנאדם ואני לא אשקר לך..
תסיים חיטוב ותתחיל מסה רוצחת. בהצלחה. |
![]() |
![]() |