|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כיצד מוגדרת מנוחה? האם זה שינה מוחלטת או שאם נגיד אני סתם שוכב במיטה ורואה טלווזיה זה גם נחשב למנוחה?
יש הבדל משמעותי אם אני ישן בלילה 7 שעות במקום 8? (בי"ס ....... ![]() אני בד"כ גם ישן איזה שעה-שעה וחצי בצהריים לפני האימונים.
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לאיזה סוג של מנוחה אתה מתכוון? מנוחה של שינה או של יום מנוחה?
בעקרון אתה אמור לישון בין 8 ל10 שעות בלילה, לישון בצהריים לא נכלל בחישוב כזה. מתי אתה מתעורר בבוקר?
![]() |
#3 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() הוא שואל על מנוחה של "גדילת שריר"
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() רק שינה ארוכה להיות מול הטלוויזיה זה לא נחשב,
וזה שאתה יושן בצהריים זה הכי טוב, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() שינה זה שינה
ומנוחה זה מצב שאתה נח בו, ז"א לא עושה מאמץ פיזי, יושב על המחשב, או שוכב במיטה ורואה טלויזיה - כול זה מנוחה ! ואין שום בעיה בלישון 7 שעות בלילה - 7 זה מספיק בהחלט, אבל זה גם מאוד אינדיוידואלי, אני מכיר אנשים שגם 5 שעות מספיק להם ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: עילי
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נווהגולן
|
![]() בזמן מנוחה גם לא מומלץ לעשות טיפה אירובי?
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בדיוק.. אני זוכר זהיה על זה פה דיון בקשר להורמון שמופרש בזמן שינה והוא מופרש רק בלילה.. אם אני לא טועה אני חושב שהפריכו את זה וכל שינה במהלך כל היום היא טובה.. בין 7-9 נחשב הזמן האידיאלי לשינה פחות או יותר מרגישים עייפות במהלך היום.. אבל לא נראה לי שהוא התכוון למנוחה של שינה.. נראה לי הוא התכוון למנוחה בין אימון לאימון לא? פותח הפוסט נסח את זה יותר ברור כדי שתוכל לקבל תשובה ברורה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אף פעם לא ראיתי את הדיון.
![]() |