|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר 4 חודשים במסה ככה..
אני גודל הכל טוב ויפה אני משתדל באמת לאכול כמו שצריך פה ושם אני עושה ציט אבל מוותר על המון גברים וגם מבטל ארועים בשביל זה אבל עדיין פה ושם מתפקשקש ודופקים לאפה/מתוק אחרי ארוחה/4משולישי פיצה או איזה במבה.. חוץ מזה שזה קורה פעם בה אני מאוד שומר על התפריט... עכשיו הקטע הוא שאני ממש מתבעס כי אני מרגיש שגדלתי גם בבטן... אני לא יכול שאני יושב ונוגע בבטן להרגיש בליטה כזאת זה ממש בעסה... שאר הגוף גם גדל אבל הבטן מבעסת ואני לא יודע מה לעשות.. איך אתם מתמודדין עם עלייה באחוז השומן בממסה..? זה לא מבעס אותכם....? +++++ רק שתבינו זה לא שאם אני שם חולצה רואים כרס מבצבצת או משהו הכל שטוח אבל נעלמו הקצת רבועים ואם אני יושב או תופס את הצד...יש מה לתפוס..+++ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין מה לעשות אחי אתה במסה תנסה לעשות כמה שיותר נקי ויהיה לך כמה שפחות שומן וברור שיהיה לך מה לתפוס אתה הרי רוצה לעלות בנפח אז מה אתה רוצה שלא יהיה כלום ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חח בואנה חברה ברור שלא התכוונתי לגברים אלא לדברים!
לעניינו כן זה גםהרבה בראש אני יודע אבל עדיין אני מתבעס כזה כי עם חולצה זה מעולה אבל קצת מבעס שלא רואים חיטובים בבטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה מה יש תקפיד על אוכל נקי וקדימה לעבודה!
אני רעב אני הולך לאכול!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך הרבה ברירות זה מסה צריך להשלים עם זה.. אם תעלה נקי אמנם תצבור מעט יותר שומן אבל גם בשריר יקח לך המון המון זמן לעלות, השיקולים הם שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תחשוב על זה כך- בשביל להגיע למטרה שלך אתה צריך לעבור תקופה עם קצת בטן, אז תוותר על המטרה שלך בגלל זה? לא!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם ככה אוטוטו חורף..
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אחוז שומן מסוים שכבר אין טעם להמשיך במסה כי רק משמינים לבחור ששאל טוב מאוד שאתה דופק לעצמך חשבון ככה אתה לא תלך רחוק עם המסה מה שאחר כך יוביל לחיטוב ארוך שבסופו של דבר יגרום לאיבוד רב של שריר למתאמן הטבעי. אילו שבמסה מתרצים לעצמם שמותר להם חורף ושטויות עושים טעות כן יש עליה בשומן אבל חייבים לשלוט על זה. תשלים עם זה שאתה הולך לא לראות את הריבועים לזמן מה אבל לא להגזים בקלוריות . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא צריכים להיות מכורים לחיטוב ולקוביות כל השנה,מצד שני לא צריכים להזים,15%שומן זה גבולי לדעתי ואז אפשר לחטב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() תתחיל להוסיף קצת אירובי לאחר אימון.