|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חברה לא הולך לחפור פה נספר תסיפור בקצרה:
אוקי קודם כל נכנסתי לתחום הזה של האימונים לפני חצי שנה בערך נרשמתי למכון כושר שבהתחלה נרשמתי לא היה לי ידע בכלל על כלום אימונים ותזונה כלום שנרשמתי למכון כושר הנתונים שלי היו: משקל:55קילו גובה:181 אני חושב גיל:15.7 היקף יד:בערך 26.. בהתחלה התאמנתי ממש כמו דפוק בתוכנית דפוקה ועשיתי הרבה שטויות לא עשיתי אף תרגיל חופשי כל מה שעישתי זה איזה חודשיים וחצי בערךfbw בלי שום תרגיל חופשי רק מכשירים אפילו בלי לחיצת חזה עד שהתחלתי לקרוא מאמרים באינטרט דברתי עם אנשים והתחלתי לצבור ידע אז עברתי לתוכנית נורמלית עם תזונה נכונה+-בכללי אני מתאמן רציני עם תוכנית טובה חודשיים וחצי בערך.. אוקי והינה עברה לה בערך 5-6חודשים של אימונים שאני אישית פשוט משקיע לא מפספס אימון אחד נותן תנשמה והכול והיה תחופש הגדול שנתתי השקעה רצינית של חודשיים ובאמת אחרי החופש קיבלתי הרבה מחמאות בבית ספר שהשתנתי הנתונים שלי עכשיו: משקל: 67קילו גובה:181 היקף יד:31 כן אני יודע שזה גרוע כבר איזה חודשיים או לא יודע כמה זמן חודש וחצי ובכללי בזמן האחרון אני מרגיש תקוע כאילו היד לא גודלת ואני דיי תקוע על אותו היקף וזה דיי מעצבן מרגיש שבזמן שאני מתאמן יכולתי הרבה יותר לעלות במשקל אבל אני עולה ונשאר חטוב.. אז הבעיה היא כזאת בכללי אני דיי מאוכזב מהיד הקידמית שלי לדעתי 31 זה פשוט זוועה לזמן שאני מתאמן למרות שהתחלתי עם 26 כיום אני חושב אולי לתת 8סטים ליד הקידמית ו 8לאחרוית בישביל דגש מה אתם אומרים??ת . השאלה שלי מה לדעתכם כדי לי לעשות למהשיך לעלות במשקל לא להתיחס להיקפים זה יגדל עם הזמן אול יזה בעיה גנטית ביד?:] אשמח ליעוץ.. ד.א the sun כבר עזרת לי במקום אחר אז לא צריך שוב חח. |
![]() |
![]() |