![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שבוע באה אליי פציעה רצינית בשריר הרחב גבי השמאלי...
ואתמול התחלתי אימון בלחיצת חזה אם מוט חופשי,לא הייתי ממוקם על השפה טוב והמוט נטע כצת לשמאל פתאום הרגשתי קרע או לא יודע בדיוק מה בשריר ולא יכלתי להמשיך את האימון.. אני משתמש במשחות אבל זה לא ניראה לי ממש מועיל למישו יש עצה אני אשמח מאוד זה פשוט מחרפן אותי!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
כנראה שהוא "נתפס". עובר לבד. ניתן להקל ע"י פיזיותרפיה עצמאית, קירור או חימום מקומי ופיזיותרפיה לגב. אם זה בלתי נסבל אפשר לקחת משככי כאבים או נוגדי דלקת לזמן קצר. אם הכאב מתמשך יש לפנות לבדיקת רופא. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי מה שהבנתי שאנחנו מתאמנים באימון אנחנו מגריים את השריר ופוגעים בו ואז נוצרים קרעים שבלילה בזמן שאתה יושן מתאחים מחדש.... אז איך אני יודע איזה קרע יש לי כי פעם שאלתי מדריכת כושר אצלי במכון והיא אמרה שברגע שיש קרע צריך חודש מנוחה ולפי דעתי זה מוגזם בכל מקרה איך אפשר להבדיל מהקרעים?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
לכן רמת אנזים cpk גבוה לאחר אימון גופני. קרע מקרוסקופי של השריר הוא נדיר מאוד, ונגרם כתוצאה מחבלה קשה כמו תאונות דרכים וכו'. בלילה השריר אכן משקם את עצמו, ולכן חשוב להקפיד לישון לפחות 6 שעות שינה בלילה. בהצלחה!
![]() |