|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני אתחיל בזה שכשהיתי ילד מאוד אהבתי לרוץ
היתי אלוף בית ספר מקום שני בריצת 300 בכיתה ה' או ו' לא זוכר אבל אני זוכר בברור שהתוצאה היתה בדיוק 54 שניות עכשיו לילד בכיתה ה' או ו' {אני היתי בסביבות גיל 10 כי אני עכשיו ביתה י ועדין לא בן 15} טוב ואז הזנחתי את הריצות ואמון זמן לא רצתי . והיום רצתי 3000 סתם כי רציתי לחזור לקושר ורצתי ב 15 דקות עכשיו לא שזה רע כי אמון זמן לא יתאמנתי לפחות חצי שנה לא רצתי בכלל וריצות למרחקים אף פעם לא היתי טוב כי לא ניסתי אף פעם עכשיו השאלה שלי היא כזאות . בעוד שלושה חודשים יש לנו בבית הספר ריצה של 3000 מטר ואני רוצה לעשות 12 דקות השאלה שלי אם זה אפשר לרדת בשלושה חודשים כל כך הרבה . ואם כן אז מה אני אמור לעשות בשביל זה לרוץ כל יום 3000 או מה יום כן יום לא . לרוץ 1000 ריצה כמה שיותר מהירה עצירה +1000 ריצה כמה שיותר מהירה ואז עצירה +1000 ריצה כמה שיותר מהירה או שעדיף לרוץ 3000 בלי עצירות אבל בקצב שלי ואני אומר לגבי האימונים תודה רבה למי שעוזר לי ומכווה מאוד שהבנתם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אם אתה רץ מהר 1000 הפסקה ואז 1000 ואז שוב 1000 אז אתה מאמן סיבולת לב ריאה יותר בגלל שאתה נותן מעצמך 100%. וככה ב3000 אתה נותן מעצמך 50% לכל אורך הדרך. אבל אחרי אימון חזק שכזה של 1000 ואז שוב ושוב תשתה סוכר ענבים ואיזה חלבון (חזה עוף טונה מה שלא יהיה ) ולפני ה3000 אצלכם בבצפר אתה תשתה 20-15 דקות לפני זה סוכר ענבים יביא לך יותר מרץ ותרוץ יותר מהר ולפני כל אימון ריצה תשתה סוכר ענבים 14 שקל בחנות ל500 גרם
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() שלושה חודשיים זה מספיק זמן לפי דעתי גם להגיע ל10 דקות, ואם אתה אומר שיש לך את זה אז בכלל אין על מה לדבר. וגם יש קטע פסיכולוגי שבמבחן האמיתי רצים יותר מהר.
תרוף פעם ביומיים, 3k מטר, בצורה הדרגתית, אתה תשתפר פלאים. קפה לפני הריצה בלי סוכר שעה לפני. ליגה, ואיזה פרי או פחמימה זמינה בסמוך לאימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלו היא להצליח לרוץ ב100% שלו 3 קילומטר
ולא ב50% כמה שהוא יכול בישביל שריפת הקלוריות. כשאתה רץ כמה שאתה יכול ב50% מהיכולת שלך אתה שורף יותר קלוריות כי זה פעילות אירובית לזמן ממושך.. תקח סוכר ענבים מביא לך מרץ שחבל על הזמן :ם
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשביל להשתפר ב3000 שירוץ 3000 !!! כמה קלוריות כבר אתה שורף ב15 דקות ריצה???? שיאכל עוד סנדביץ' הוא מכסה את זה .
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר מכסה?
אני מדבר על זה כשאתה עושה מקסימום ריצה אתה שורף קלוריות יעני זאת המטרה פה וגם בדרך סיבולת לב ריאה וכשאתה רץ על 80% דופק שלך אתה מפתח סיבולת לב ריאה שזאת המטרה שלו אם המטרה שלו להגיע כמה שיותר מהר ל3000 אז שירוץ יותר מ3000 לפי מה שאתה אומר כי 3000 רצים על 50% מהיכולת שלך ובסוף נותנים הכל
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין החלטה ???
טוב תקשיבו אז אני רץ 1000 שזה הולך מאה מטר במקום הפסקה ובהליכה אני נך ואז שאני מסים מאה מטר הליכה אני עושה עוד 1000 ריצה עושה עוד מאה מטר הליכה ואז 1000 ריצה ונותן8 ספרינט אתמול עשיתי כך והגעתי אחרי אמון זמן ללא אימוני ריצות ב 15 דקות ולמה לעשות יום כן יום לא ??? אפשר לקבל כמה מאמרים על ריצות ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זאת לא מנוחה שתסםיק לך אחרי אינטרוול של אלף מטר, את השני את תעשה בחצי מהיכולת. תנוח במקום עם קצת מתיחות איזה חמש דקות ואז תצא לאינטרוול הבא. אני אישית מאוד ממליץ על שיטת האימון הזאת, אבל תקפיד גם לשתף באיומנים שלך מדי פעם את הריצה האמיתית, כלומר ה-3000 שאליו אתה מתאמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז בעצם אני רץ את כל כולי וצריך לעשות מנוחה ???
|
![]() |
![]() |