|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | ||||||||||||
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
הייתי עד כה 5 חודשים במאסה עליתי מ8 אחוז שומן ל15 :/ די מרוצה מההתקדמות הכללית. כרגע מתחיל חיטוב קצרצר של חודש להעיף קצת שומן ואז להמשיך במאסה עד הקיץ. אז הנה הלוג שלי: יום א': ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אירובי של 35-40 דק' בקצב של 8-9 קמ"ש לא בהליכון! [/b][/color] [/quote] יום ג': ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אירובי של 35-40 דק' בקצב של 8-9 קמ"ש לא בהליכון! ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אירובי של 35-40 דק' בקצב של 8-9 קמ"ש לא בהליכון! [/b][/color] [/quote] יום ש': ציטוט:
ציטוט:
מה דעתכם על הלוג? תגובות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה. תודה! |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() איזה עצבים איתך עשיתי 100 פעם תתפריט
ולא רשמתה נתונים איפשר לענות אחרי אימון חלב לדעתי לא טוב
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יום ד': אימון: אירובי של 35-40 דק' בקצב של 8-9 קמ"ש לא בהליכון! יום ה': יום ו': אימון: אירובי של 35-40 דק' בקצב של 8-9 קמ"ש לא בהליכון! [/b][/color] [/quote] יום ש': וככה הלאה.. מה דעתכם על הלוג? תגובות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה. תודה![/quote] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חלב לאחר האימון מאט את ספיגת החלבון לתא, עדיף שתאכל חלבון מהיר כגון: טונה, שייק חלבון, ביצים ואפילו חזה עוף. בשילוב עם פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה כגון: לחם, בננות, תמרים סוכר ענבים וכו'.
בהצלחה!
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אני מצטער אבל אין לי כוח לעבור על התזונה, בקשר לאימונים :
יש לך פאקינג 28 סטים באימון , זה לא הגיוני למאסה אז איך בחיטוב? תקצץ מהר את האימון ל15 סטים, תסתמך על תרגילים מורכבים. אימון fbw צריך להראות ככה: סקוואט 4*4-8 או דדליפט 4*4-8 - אימון כן אימון לא (כשאין סקוואט יש דדליפט ולחילופין) לחיצת חזה 4*4-8 טי-באר חופשי \ בנטאובר כנגד מוט 4*4-8 לחיצת כתפיים בעמידה כנגד מוט 2*4-8 כפיפות מרפקים כנגד מוט אולימפי 1*6-8 20 דקות אירובי בהליכון |
![]() |
![]() |