|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משום שהם קוראים לצבא פה צבא כיבוש?
http://news.walla.co.il/?w=//1334074 מעניין אותי מה דרך חשיבה שלהם...הם באמת מאמינים שאם חיילים לא היו שומרים עלינו עדיין היינו חיים? באמת שזה מוריד את החשק להתגייס בשביל אנשים כאלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() Zודקים...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סתם תל אביבים מפונקים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סתם שמאלנים דפוקים חסרי חוליות...
אבל רק שתדע...השמאלנים לא מתגייסים כי צהל זה צבא הכיבוש שמתעלל בערבים המסכנים והימנים לא מתגיסים כי צהל זה "צבא הגירוש" שגירש יהודים מגוש קטיף כל אחד מוצא את הסיבות שלו לא להתגייס... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שונא משתמטים מניאקים.
![]()
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שמציק לי...למה כל הימניים האלה שמדברים על א"י השלמה והם בכלל לא עושים צבא והמתנחלים שחלק מהם גם לא עושים צבא שבגללם קוראים לנו "צבא כיבוש"והאחרים יעשו צבא בשביל לשמור עליהם ועל השמאלנים באמת שזה מרגיש כבר פראייר לעשות קרבי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() סתכלו איזה חבורה של מכוערים באמא שלכם מה אתם מתיחסים אליהם בכלל אפילו אנשים ברחוב לא מסתכלים עליהם חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחוזי הגיוס אצל "הימניים"(בעיקר דתיים-לאומייים, אם אתה מתייחס לגירוש), ובפרט לקרבי הם הגבוהים ביותר בארץ. אלו אנשים עם ערכים ואידיאלים ונכון שהם מאוד כועסים על הגירוש(שהיום כולם מודים שהיה מיותר ורק הרס את המצב) אבל הם ממש לא הפסיקו להתגייס בגללו, זה רק קומץ. אצל השאר אפילו חלה עלייה ברצון להתגייס כדי להיות יותר מחוברים למדינה ולמצב ולהשפיע יותר בפעם הבאה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זה לא נכון, תבדוק את העובדות לפני שאתה כותב, הימניים מתגייסים הרבה יותר מכל החילונים שרק מחפשים את הפרצה הבאה להשתמט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שלא מתגייסים בקרב הדתיים זה בעיקר הדוסים "תורתו אמנותו" האלו שלומדים בישיבה וחיים על חשבון אחרים.
![]() |
![]() |
#12 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחח כוסאמק הייתי צריך לראות את זה במציאות ליזרוק עלהם איזה רימון עשן או משו שייזדיינו מפה :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התמיכה.רק הערה קטנה: אלה שאכן לא משרתים מטעמים אלו הם בעיקר החרדים, שהיחס שלהם למדינת ישראל הוא בפלגים מסוימים דומה לשל החמאס. מבין ה"כיפות סרוגות" כמעט שאין משתמטים, זה נתפס אצלנו כמעט כמו נניח ללכת להתחתן עם גויה וכו'- דברים מאוד לא מקובלים שאסור לעשותם. אלה שקצת יותר דוסים עושים לפעמים מתכונת של "ישיבת הסדר"- לומדים שנה וחצי בישיבה, אח"כ שנה וחצי צבא( שזה גם עדיף מהשתמטות) ואז עוד שנתיים ישיבה, ורבים מביניהם חותמים על ויתור ואז מוותרים על השנתיים האחרונות בישיבה וממשיכים בצבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() צה"ל עד המוות. ! - ! - !
![]() לפעמים אני חושב איך זה להתגייס לצבא בארה"ב, איך התנאים שם(ברור שהרבה יותר טובים), איך ההערכה כלפי החיילים וכו'... וואלה אם הייתי הולך לצבא בארה"ב הייתי הולך למארינס... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() למה אתה חושב שהיחס שם יותר טוב מאשר היחס פה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מצחיק שהקשר של כל מי שכותב כאן באשכול לצבא הוא גג צו ראשון...
לא שאני בעד השתמטות, אבל נק' למחשבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב, אני בתור אחד שרוצה ללכת לקרבי בראש ובראשונה אני בעד לתת פטור לכאלה שמייצגים את ישראל כמו ספורטאים למיניהם שרציניים ויש להם עתיד מובטח בזה. לא לכמה שחקני טלויזיה ו"סלבריטאים" שמשתמטים עלק.
ואני שונא את כל אלה "קרבי זה לא בשבילי, אני לא בנוי לזה", סבבה לא בנויים לזה למה להשתמט? לכו תהיו ג'ובניקים ותתרמו 3 שנים כמו כולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() בוא נגיד ככה אין שם צו גיוס חובה, אז הם מאוד מעריכים את מי שמתגייס..(ובתכלס מי שמתגייס זה גם הרבה בגלל הכסף, יש שם סכומים בכלל לא מובטלים של משכורת וכו')
ציטוט:
אין פה שום נק' למחשבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() עם יש מישהו שלא מתגייס...לכמה זמן הוא נכנס לכלא?
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |