|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני רוצה לדעת האם יש מישהו שרוצה להתאמן איתי יחד בעזראלי בשבעות הצהריים, בשביל שנדרבן ונזעור אחד לשני להרים יותר משקל ולעבוד יותר טוב וקשה... יש מישהו? אם כן.. אשמח לקבל תגובה.. אשמח גם לקבל טיפים איפה אשפר לקבל שותפים לאימונים שיכולים לדחוף אותי קדימה... ואני אותו.. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כדאי שתחכתוב את הנתונים שלך ויותר חשוב איזה משקל אתה מרים בהרמות הכבדות
אנשים בדרך כלל רוצים רק שותף שברמה שלהם או מעל מבחינת כוח
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני בדיזינגוף סנטר, חבל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סתם דוגמה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב שהשוטף שלך הוא 84 קילו 10 אחוז ואתה 60 קילו 15 אחוז אז למה שהוא ירצה להיתאמן איתך תן נתונים אם הנתונים שלך טובים אני לא רואה יותר מידי סיבות שאנשים לא יציעו את עצמם
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם תצליח לאשר הרשמה למישהו מתחת לגיל 18 אני איתך :-)
|
![]() |
![]() |