|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל לחם קל מלא מחטה מלאה זה בסדר למסה?
או שעדיף לחם מלא שהוא לא קל ? דבר שני זה עד כמה קריטי סוג הלחם? מה עם לחם לבן? לחם שחור? חלה? ובגלל לחמניות רגילות זה ממש נורא לאכול בצק "לבן" (מבחינת עליה נקייה או מלוכלכת) כי יש לי נטייה להצטברות שומן בבטן ואני לא רוצה במסה שלי גם לפתח קרס ואני מפחד שהלחם הלבן יהיה קשור מזה אז מי שיוכל לשפוך אור על העניין אני ישמח תודה @ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() זה לא משנה איזה לחם תאכל בסופו של דבר מה שמשנה אלו הערכים הסופיים של התפריט שלך.
בקשר לסוגי הלחמים,בכללי לא מומלץ לאכול לחם קל במסה מהסיבה הפשוטה שזה סתם אוויר שישאיר אותך רעב. לגבי לחם לבן,אפשר לאכול לחם לבן כל עוד אתה דואג לאכול סיבים תזונתיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לאכול 4 פרוסות לחם קל מחיטה מלאה במקום 2 פרוסות לחם חיטה מלאה.
בידיוק כמו שהארדקור אמר, מה שקובע בסופו של דבר, זה הערכים הסופיים של התפריט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה לאכול לחם קל אבל לדעתי זה ממש לא מומלץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ככה יותר טוב? תמיד אפשר להחליף לסינטול O_o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,508
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
גיל:: שחייה תחרותית+חדר כושר
|
![]() :):):):) הילד קורע :p^^
מותר להשיםפ תמונה של חומרים בחתימה??!! פששxd
__________________
טרקס סוס הוא הילד הכי הומו בפפורום ויש לו היקף 16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אין בעיה עם לחם קל אבל ממש לא מומלץ, הוא משביע עקב הסיבים ותופס נפח בקיבה ומקטין צריכת קלוריות במאסה. מקשה על צריכת של כמות גדולה יותר של פחמימה, אז למה? מה התועלת מכך?
הוא גם לא תורם כמעט דבר מבחינה בריאותית וויטמינים, זה קמח מעובד שרוב המרכיבים שטובים בו איבדו מערכם, מותפח בהרבה שמרים, לא הכי מטיב עם העיכול והבריאות, וגם הרבה פחות טעים. חסר טעם גם במאסה להתעלל בעצמך? זה שתאכל לחם רגיל ולא קל לא קשור להיווצרות קרס בעלייה במשקל במאסה, אם אתה בעודף קלורי אתה עולה ואיך זה יתפזר כבר תלוי בגנטיקה ומבנה גוף שלך ולא איזה לחם אכלת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() או קיי ומה ההבדל בין לחמניה לבנה טעימה אש ןבין 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להגיע עם כולם לאותם ערכים.
רק תשים לב שיש לחם ופיתות ומוסיפים להם סוכר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() או קיי תודה..
התכוונת 3 גרם חלבון לפרוסה אחת לא ? אז אני רואה שמחינת שומן זה אותו דבר סבבה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר אחי לא מומלץ לאכול לחם קל במסה.. אתה הרי רוצה לעלות במשקל אז בשביל מה שתסבול מלחם קל שאתה יכול לאכול לחם רגיל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לחם קל מיותר ברמות במסה!
לא רק שאתה צריך לאכול כפול, הוא גם הרבה יותר יקר! תאמת, זה לא יהיה נורא כלכך בכלל לאכול גם לחם אחיד רגיל, השוני הוא רק טיפה בסיבים ואולי עוד איזה גרם שומן ל-100 גרם... ואגב, ההבדל בין לחמניה "טעימה רצח" לבין לחם מלא זה הסיבים, ושללחמניות טעימות מוסיפים גם סוכר וקצת יותר שמן... אבל זה לא כזה קריטי, העיקר שבסך הקלוריות שלך לא תחרוג ממנו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() או קיי תודה רבה באמת שהחכמתי מהטרד הזה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אין כמו לחם לבן קל של לחם חי\אנגל, רושמים 40 קלוריות לפרוסה הממזרים אבל יש שם בסביבות 50-55 (פרוסה שוקלת יותר, יחי הקטנות ![]() |
|
![]() |
![]() |