|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() הי אני רוצה לפתח את הטרפז התחתון , יש למישהו כאן אולי תרגיל בשביל הטרפז התחתון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין תרגיל ספציפי *רק* לטרפז תחתון, שהרי הוא עובד ברוב תרגילי הגב.
בכל זאת, אומר לך שבתרגיל בנט אובר רוו עם מוט ישר (ורצוי אולימפי), עצם התנועות בתרגיל גורמות לטרפז לקבל המון עבודה. כמובן שישנם עוד הרבה תרגילי גב שהטרפז עובד, אבל בבנט אובר רוו, אני לפחות, אישית, מרגיש שהוא עובד הכי טוב
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תבצע הורדת שכמות כנגד פולי עליון. תרגיל נוח וטוב לטרפז התחתון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל החתירות באחיזה רחבה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בתור לי פריסט הישראלי הייתי מצפה שתדע איך לכתוב את השם שלו נכון
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Cable Seated Row תפוס קצת יותר רחב מרוחב כתפיים ותקרב את השכמות בידיים ישרות http://www.exrx.net/WeightExercises/...SeatedRow.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהצעתי זה תרגיל מבודד, לא יודע כמה שווה להשקיע בו - זה המקביל של shrugs לטרפז התחתון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() הסיבים התחתונים של הטרפז עושים Depression של הסקפולה ["שכמה"] , לעבוד עליהם זה למשל לעשות רק את החלק התחתון של התנועה בShrugs - להוריד את הכתפיים ולהעלות חזרה למצב ה"רגיל".
|
![]() |
![]() |