ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-08-08, 04:24   #1
BodyBone
חבר פעיל

ברירת מחדל מפרקים איך מחזקים ושומרים עליהם ?

אוקיי אני בן 15 וחצי בערך ואני עובד במכון והמאמן המליץ לי להוריד משקל במוט w שאני עושה כפיפט מרפקים להוריד משקל כי זה דופק תמפרקים .
איך עליי לחזק ממש טוב את הפרקים ככה שלא אפצע ? ומה אפשר לשים כדי שאוכל לעבוד כמו שצריך עם מוט w תודה.
BodyBone מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-08, 09:56   #2
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

מה הוא מזיין תמוח..
אם כבר אז כל האימון דופק תמרפקים...
מה שכן בתרגילים על שריר קטן עדיף תעבוד בתווח חזרות גבוהה יחסית
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-08, 13:30   #3
buzaglo
חבר פעיל

חדר כושר: C-shape

בואנה אחי נראה לי כל המאמנים זייני שכל, מה עושים להם שם בוינגייט???
החזירו אותו בכל מחיר!

buzaglo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-08, 15:38   #4
Cookie
חבר פעיל

חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
שלח הודעה דרך ICQ אל Cookie

ציטוט:
פורסם במקור על ידי buzaglo צפה בהודעה
בואנה אחי נראה לי כל המאמנים זייני שכל, מה עושים להם שם בוינגייט???
מזיינים את השכל
Cookie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-08, 15:42   #5
shahar-king
חבר פעיל

הסמל האישי שלshahar-king

עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
שלח הודעה דרך ICQ אל shahar-king שלח הודעה דרך MSN אל shahar-king

שטויות במיץ!
מה שכן אני ממליץ לך לעבוד בכמה תרגילים של יד אחורית עם תחבושת על המרפקים וגם סקוואט ולחיצת רגליים תחבושות על הברכיים
ישן 11-08-08, 15:43   #6
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar-king צפה בהודעה
שטויות במיץ!
מה שכן אני ממליץ לך לעבוד בכמה תרגילים של יד אחורית עם תחבושת על המרפקים וגם סקוואט ולחיצת רגליים תחבושות על הברכיים
למה?..

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-08, 15:45   #7
RappiN
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

כל חיזוק של שריר מסביב לאותו מפרק, מוריד את העומס על אותו מפרק.
כלומר - מפזר את הכוחות על השריר ולא הכל בבת אחת על המפרק.
לדוג', למה אומרים בתרגילים של לחיצות בעמידה לכתפיים לדוג' לכפוף טיפה את הברכיים?
יש כוח של משקולת שרוצה לדחוף אותך למטה, וברגע שאתה עם ברכיים נעולות, כל המשקל נופל בבת אחת על המפרק של הברך.
במידה ואתה מכופף טיפה את הברכיים, אתה מאלץ את שריר הרגליים להתכווץ ולעבוד באופן איזומטרי (הכוונה היא עבודה סטטית), מה שיוצר פיזור של כוח על השריר והורדה מהעומס על המפרק עצמו.

מדריך חדר כושר מוסמך - וינגייט
RappiN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-08, 15:55   #8
buzaglo
חבר פעיל

חדר כושר: C-shape

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rappin צפה בהודעה
כל חיזוק של שריר מסביב לאותו מפרק, מוריד את העומס על אותו מפרק.
לדוג', למה אומרים בתרגילים של לחיצות בעמידה לכתפיים לדוג' לכפוף טיפה את הברכיים?
יש כוח של משקולת שרוצה לדחוף אותך למטה, וברגע שאתה עם ברכיים נעולות, כל המשקל נופל בבת אחת על המפרק של הברך.
במידה ואתה מכופף טיפה את הברכיים, אתה מאלץ את שריר הרגליים להתכווץ ולעבוד באופן איזומטרי (הכוונה היא עבודה סטטית), מה שיוצר פיזור של כוח על השריר והורדה מהעומס על המפרק עצמו.
אבל כפיפות מרפקים בעמידה לא יוצר עומס על המפרק בידיים...
החזירו אותו בכל מחיר!

buzaglo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-08, 23:07   #9
RappiN

אני לא מדבר על כל התרגילים, זה בעיקר התרגילים עם המשקל הכבד שמפעילים עומס רציני על הברכיים ועמ"ש.
לא כל התרגילים בעמידה מפעילים עומס
להיפך - לעשות תרגיל בעמידה אפילו יותר מומלץ מלעשות אותו בישיבה, בעיקר בתרגילים לחיצות.
הסיבה - כשאתה יושב והמשקל רוצה למשוך למטה - מופעל לחץ של דחיסה על חוליות עמ"ש, דבר שהוא מאוד לא בריא, בעוד שאתה בעמידה הלחץ של הדחיסה הרבה פחות עצים.

ישן 12-08-08, 00:06   #10
alfi

הסמל האישי שלalfi

כללי:: אני? אלפי

ציטוט:
אני לא מדבר על כל התרגילים, זה בעיקר התרגילים עם המשקל הכבד שמפעילים עומס רציני על הברכיים ועמ"ש.
להיפך - לעשות תרגיל בעמידה אפילו יותר מומלץ מלעשות אותו בישיבה, בעיקר בתרגילים לחיצות.
הסיבה - כשאתה יושב והמשקל רוצה למשוך למטה - מופעל לחץ של דחיסה על חוליות עמ"ש, דבר שהוא מאוד לא בריא, בעוד שאתה בעמידה הלחץ של הדחיסה הרבה פחות עצים.
אם כל הכבוד אני קורא את ההודעות שלך לא פעם ולא פעמיים ופשוט נדהם כל פעם מחדש מחוסר ידע המקצועי שלך.אני באמת שלא מנסה לפגוע ו\או חס וחלילה להעליב אך אני ממליץ להתחיל לעבור על החומר הלימודי,לרענן קצת את מאגרי הידע כי כמות השטויות שאתה מביא פה היא מסחרית.מילא אם לא היית עושה את הקורס מדריכים,וכן שאין לי בעייה,אבל כאיש מקצוע לרעהו בחייאת דינאק תן איזה מבט חטוף על החומר...

מקווה שלא נפלתי עליך חזק..

נערך לאחרונה על ידי alfi, 12-08-08 בשעה 00:12.
alfi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-08-08, 00:10   #11
joker1
חבר פעיל

כללי:: דוד
שלח הודעה דרך MSN אל joker1

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar-king צפה בהודעה
שטויות במיץ!
אתה ממליץ אתה ממליץ, עשית אפילו פעם אחת דדליפט?(לא שזה מרשים סך הכל תנועה, והטבעית ביותר).
joker1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-08-08, 02:45   #12
RappiN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי alfi צפה בהודעה
אם כל הכבוד אני קורא את ההודעות שלך לא פעם ולא פעמיים ופשוט נדהם כל פעם מחדש מחוסר ידע המקצועי שלך.אני באמת שלא מנסה לפגוע ו\או חס וחלילה להעליב אך אני ממליץ להתחיל לעבור על החומר הלימודי,לרענן קצת את מאגרי הידע כי כמות השטויות שאתה מביא פה היא מסחרית.מילא אם לא היית עושה את הקורס מדריכים,וכן שאין לי בעייה,אבל כאיש מקצוע לרעהו בחייאת דינאק תן איזה מבט חטוף על החומר...

מקווה שלא נפלתי עליך חזק..
אתה יודע למה אני נגעל? לא בגלל שאני נעלב או משהו, בגלל שהאופי פה בפורום הוא פשוט משנה שחוזרת על עצמה. המנטליות והטמפר פה פשוט קבועים בכל פוסט.
לקטול - לא משנה מה.
אף פעם לא להסכים עם אנשים.
תמיד להגיע למצב של ויכוחים. פעם אחת לא ראיתי מישהו שאומר משהו מקצועי, ואחריו תגובות כמו "נכון, ובנוסף..." "צודק מאה אחוז"
פשוט מתנהגים כמו טורפים, אחד על השני.
מה עשית עכשיו? זה מאוד עזר לי לדעת את הטעות שלי, אם הייתה בכלל כזאת. כי מה אמרת פה? שאני טועה ואין לי ידע כן קורס מדריכים לא קורס מדריכים בקיצור בלבלת פה ת'ביצים במקום לדבר ת'כלס.
זה לא שאני נעלב ש"נפלת" עליי. על הזין שלי. מה שאני ארצה אני אקבל ואתייחס ומה שלא יעבור לי ליד האוזן תאמין לי.
אז גם לך יש מה להשתפר - מבחינת איכות הביקורת שלך.

תודה ויום טוב.

ישן 12-08-08, 10:47   #13
Fatboy

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

ציטוט:
אתה יודע למה אני נגעל? לא בגלל שאני נעלב או משהו, בגלל שהאופי פה בפורום הוא פשוט משנה שחוזרת על עצמה. המנטליות והטמפר פה פשוט קבועים בכל פוסט.
לקטול - לא משנה מה.
אף פעם לא להסכים עם אנשים.
תמיד להגיע למצב של ויכוחים. פעם אחת לא ראיתי מישהו שאומר משהו מקצועי, ואחריו תגובות כמו "נכון, ובנוסף..." "צודק מאה אחוז"
פשוט מתנהגים כמו טורפים, אחד על השני.
מה עשית עכשיו? זה מאוד עזר לי לדעת את הטעות שלי, אם הייתה בכלל כזאת. כי מה אמרת פה? שאני טועה ואין לי ידע כן קורס מדריכים לא קורס מדריכים בקיצור בלבלת פה ת'ביצים במקום לדבר ת'כלס.
זה לא שאני נעלב ש"נפלת" עליי. על הזין שלי. מה שאני ארצה אני אקבל ואתייחס ומה שלא יעבור לי ליד האוזן תאמין לי.
אז גם לך יש מה להשתפר - מבחינת איכות הביקורת שלך.

תודה ויום טוב.
כעוד אחד שקרוב לסיים את הקורס של וינגייט אני מסכים עם מה שאלפי אומר

בכת זאת זה לא סוג הבן אדם שיבוא לקטול אותך סתם, הוא אחד האנשים הכי רציניים בפורום הזה

אז אולי הוא לא אמר את מה שאמר בצורה הכי עדינה, אבל פעם אחרונה שבדקתי זה לא היה פורום של בגדים ובושם

יש לך אחריות בתור איש מקצוע לכתוב רק דברים שאתה יודע שהם נכונים
פשוט קח את זה כביקורת בונה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-08-08, 12:02   #14
alfi

הסמל האישי שלalfi

כללי:: אני? אלפי

[quote=rappin;609380]כל חיזוק של שריר מסביב לאותו מפרק, מוריד את העומס על אותו מפרק.
במידה ואתה מכופף טיפה את הברכיים, אתה מאלץ את שריר הרגליים להתכווץ ולעבוד באופן איזומטרי (הכוונה היא עבודה סטטית), מה שיוצר פיזור של כוח על השריר והורדה מהעומס על המפרק עצמו.[/quote]

[quote=rappin;609800]אני לא מדבר על כל התרגילים, זה בעיקר התרגילים עם המשקל הכבד שמפעילים עומס רציני על הברכיים ועמ"ש.
הסיבה - כשאתה יושב והמשקל רוצה למשוך למטה - מופעל לחץ של דחיסה על חוליות עמ"ש, דבר שהוא מאוד לא בריא, בעוד שאתה בעמידה הלחץ של הדחיסה הרבה פחות עצים.[/
quote]

1.מה שמסומן בדגש פשוט לא נכון.המטרה בכפיפה קלה של הברכיים אינה בלהוריד את העומס מהברכיים,אלא מהגו וכן שזה לא מוריד את העומסים המופעלים על מפרק הברך אלא מעלה (close\open packed position)
2.גם לא מדוייק בכלל.הכל תלוי במידת השיפוע,משקלי עבודה,סוג התרגיל,מנח הגוף,טכניקה
alfi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-08-08, 12:14   #15
joker1
חבר פעיל

[quote=alfi;610015][quote=rappin;609380]כל חיזוק של שריר מסביב לאותו מפרק, מוריד את העומס על אותו מפרק.
במידה ואתה מכופף טיפה את הברכיים, אתה מאלץ את שריר הרגליים להתכווץ ולעבוד באופן איזומטרי (הכוונה היא עבודה סטטית), מה שיוצר פיזור של כוח על השריר והורדה מהעומס על המפרק עצמו.[/quote]

ציטוט:
הסיבה - כשאתה יושב והמשקל רוצה למשוך למטה - מופעל לחץ של דחיסה על חוליות עמ"ש, דבר שהוא מאוד לא בריא, בעוד שאתה בעמידה הלחץ של הדחיסה הרבה פחות עצים.[/
quote]

1.מה שמסומן בדגש פשוט לא נכון.המטרה בכפיפה קלה של הברכיים אינה בלהוריד את העומס מהברכיים,אלא מהגו וכן שזה לא מוריד את העומסים המופעלים על מפרק הברך אלא מעלה (close\open packed position)
2.גם לא מדוייק בכלל.הכל תלוי במידת השיפוע,משקלי עבודה,סוג התרגיל,מנח הגוף,טכניקה
למה בכלל צריך לכופף את הברכיים? אף פעם לא שמעתי על כזה דבר שצריך לכופף את הברכיים כדי להגן על משהו.
חסרים אנשים עם גב בריא שעושים פרס או מיליטרי פרס? מה עם כל הוייטליפטרים שעשו CLEAN&PRESS עוד מהאולימפיאדה הראשונה במאה ה- 19 עד לשנות ה- 80?
ישן 12-08-08, 13:11   #16
BodyBone
חבר פעיל

למה תמיד צריכים להתווכח אינעל דינק , פעם אחת שמישהו יעיר יתקנו סיימנו לא צריך ליצור מכל דבר ריב .
ישן 12-08-08, 13:37   #17
joker1
חבר פעיל

חלק רבים חלק מתווכחים, מה רע בלהתווכח בסוף(בדר"כ) מגיעים לפשרה ואז כולנו למדנו.
ישן 12-08-08, 14:19   #18
BodyBone
חבר פעיל

גו'קר בן כמה אתה תן תאיסייקיו שלך רגע נשאל אותך משהו.
ישן 12-08-08, 15:19   #19
joker1
חבר פעיל

אין לי איסיקיו, תשאל כאן.
ישן 12-08-08, 17:55   #20
RappiN

אוקיי, קיבלתי את הנימוקים, יכול להיות שכשהסבירו לי את זה באמת לא קישרתי את זה נכון, כמו שג'וקר אומר - לעומס על הגו ולא על הברכיים.
ככה שאתם נותנים הערות ולא כמו חמורי פרא אפשר ללמוד.
אני מקבל במיליון אחוז שאני צריך לקחת אחריות על המילים שאני אומר במיוחד שאני עומד לסיים קורס מדריכים.
אני מצטער אם הטעתי פה משהו, למדתי המון מהפוסט הזה לגבי ההתייחסות שלי בהמשך לכל נושא, אני לוקח את המילים המקצועיות שאמרתי בחזרה, ואנסה להיות יותר מדוייק ומחודד בעתיד.

תגובה