|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אני בן 15 וחצי בערך ואני עובד במכון והמאמן המליץ לי להוריד משקל במוט w שאני עושה כפיפט מרפקים להוריד משקל כי זה דופק תמפרקים .
איך עליי לחזק ממש טוב את הפרקים ככה שלא אפצע ? ומה אפשר לשים כדי שאוכל לעבוד כמו שצריך עם מוט w תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מה הוא מזיין תמוח..
אם כבר אז כל האימון דופק תמרפקים... מה שכן בתרגילים על שריר קטן עדיף תעבוד בתווח חזרות גבוהה יחסית |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה אחי נראה לי כל המאמנים זייני שכל, מה עושים להם שם בוינגייט???
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() שטויות במיץ!
מה שכן אני ממליץ לך לעבוד בכמה תרגילים של יד אחורית עם תחבושת על המרפקים וגם סקוואט ולחיצת רגליים תחבושות על הברכיים
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למה?..
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל חיזוק של שריר מסביב לאותו מפרק, מוריד את העומס על אותו מפרק.
כלומר - מפזר את הכוחות על השריר ולא הכל בבת אחת על המפרק. לדוג', למה אומרים בתרגילים של לחיצות בעמידה לכתפיים לדוג' לכפוף טיפה את הברכיים? יש כוח של משקולת שרוצה לדחוף אותך למטה, וברגע שאתה עם ברכיים נעולות, כל המשקל נופל בבת אחת על המפרק של הברך. במידה ואתה מכופף טיפה את הברכיים, אתה מאלץ את שריר הרגליים להתכווץ ולעבוד באופן איזומטרי (הכוונה היא עבודה סטטית), מה שיוצר פיזור של כוח על השריר והורדה מהעומס על המפרק עצמו.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אני לא מדבר על כל התרגילים, זה בעיקר התרגילים עם המשקל הכבד שמפעילים עומס רציני על הברכיים ועמ"ש.
לא כל התרגילים בעמידה מפעילים עומס להיפך - לעשות תרגיל בעמידה אפילו יותר מומלץ מלעשות אותו בישיבה, בעיקר בתרגילים לחיצות. הסיבה - כשאתה יושב והמשקל רוצה למשוך למטה - מופעל לחץ של דחיסה על חוליות עמ"ש, דבר שהוא מאוד לא בריא, בעוד שאתה בעמידה הלחץ של הדחיסה הרבה פחות עצים.
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
מקווה שלא נפלתי עליך חזק.. נערך לאחרונה על ידי alfi, 12-08-08 בשעה 00:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
לקטול - לא משנה מה. אף פעם לא להסכים עם אנשים. תמיד להגיע למצב של ויכוחים. פעם אחת לא ראיתי מישהו שאומר משהו מקצועי, ואחריו תגובות כמו "נכון, ובנוסף..." "צודק מאה אחוז" פשוט מתנהגים כמו טורפים, אחד על השני. מה עשית עכשיו? זה מאוד עזר לי לדעת את הטעות שלי, אם הייתה בכלל כזאת. כי מה אמרת פה? שאני טועה ואין לי ידע כן קורס מדריכים לא קורס מדריכים בקיצור בלבלת פה ת'ביצים במקום לדבר ת'כלס. זה לא שאני נעלב ש"נפלת" עליי. על הזין שלי. מה שאני ארצה אני אקבל ואתייחס ומה שלא יעבור לי ליד האוזן תאמין לי. אז גם לך יש מה להשתפר - מבחינת איכות הביקורת שלך. תודה ויום טוב.
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
בכת זאת זה לא סוג הבן אדם שיבוא לקטול אותך סתם, הוא אחד האנשים הכי רציניים בפורום הזה אז אולי הוא לא אמר את מה שאמר בצורה הכי עדינה, אבל פעם אחרונה שבדקתי זה לא היה פורום של בגדים ובושם יש לך אחריות בתור איש מקצוע לכתוב רק דברים שאתה יודע שהם נכונים פשוט קח את זה כביקורת בונה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() [quote=rappin;609380]כל חיזוק של שריר מסביב לאותו מפרק, מוריד את העומס על אותו מפרק.
כלומר - מפזר את הכוחות על השריר ולא הכל בבת אחת על המפרק. לדוג', למה אומרים בתרגילים של לחיצות בעמידה לכתפיים לדוג' לכפוף טיפה את הברכיים? יש כוח של משקולת שרוצה לדחוף אותך למטה, וברגע שאתה עם ברכיים נעולות, כל המשקל נופל בבת אחת על המפרק של הברך. במידה ואתה מכופף טיפה את הברכיים, אתה מאלץ את שריר הרגליים להתכווץ ולעבוד באופן איזומטרי (הכוונה היא עבודה סטטית), מה שיוצר פיזור של כוח על השריר והורדה מהעומס על המפרק עצמו.[/quote] [quote=rappin;609800]אני לא מדבר על כל התרגילים, זה בעיקר התרגילים עם המשקל הכבד שמפעילים עומס רציני על הברכיים ועמ"ש. לא כל התרגילים בעמידה מפעילים עומס להיפך - לעשות תרגיל בעמידה אפילו יותר מומלץ מלעשות אותו בישיבה, בעיקר בתרגילים לחיצות. הסיבה - כשאתה יושב והמשקל רוצה למשוך למטה - מופעל לחץ של דחיסה על חוליות עמ"ש, דבר שהוא מאוד לא בריא, בעוד שאתה בעמידה הלחץ של הדחיסה הרבה פחות עצים.[/quote] 1.מה שמסומן בדגש פשוט לא נכון.המטרה בכפיפה קלה של הברכיים אינה בלהוריד את העומס מהברכיים,אלא מהגו וכן שזה לא מוריד את העומסים המופעלים על מפרק הברך אלא מעלה (close\open packed position) 2.גם לא מדוייק בכלל.הכל תלוי במידת השיפוע,משקלי עבודה,סוג התרגיל,מנח הגוף,טכניקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=alfi;610015][quote=rappin;609380]כל חיזוק של שריר מסביב לאותו מפרק, מוריד את העומס על אותו מפרק.
כלומר - מפזר את הכוחות על השריר ולא הכל בבת אחת על המפרק. לדוג', למה אומרים בתרגילים של לחיצות בעמידה לכתפיים לדוג' לכפוף טיפה את הברכיים? יש כוח של משקולת שרוצה לדחוף אותך למטה, וברגע שאתה עם ברכיים נעולות, כל המשקל נופל בבת אחת על המפרק של הברך. במידה ואתה מכופף טיפה את הברכיים, אתה מאלץ את שריר הרגליים להתכווץ ולעבוד באופן איזומטרי (הכוונה היא עבודה סטטית), מה שיוצר פיזור של כוח על השריר והורדה מהעומס על המפרק עצמו.[/quote] ציטוט:
חסרים אנשים עם גב בריא שעושים פרס או מיליטרי פרס? מה עם כל הוייטליפטרים שעשו CLEAN&PRESS עוד מהאולימפיאדה הראשונה במאה ה- 19 עד לשנות ה- 80? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() למה תמיד צריכים להתווכח אינעל דינק , פעם אחת שמישהו יעיר יתקנו סיימנו לא צריך ליצור מכל דבר ריב .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חלק רבים חלק מתווכחים, מה רע בלהתווכח בסוף(בדר"כ) מגיעים לפשרה ואז כולנו למדנו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() גו'קר בן כמה אתה תן תאיסייקיו שלך רגע נשאל אותך משהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי איסיקיו, תשאל כאן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אוקיי, קיבלתי את הנימוקים, יכול להיות שכשהסבירו לי את זה באמת לא קישרתי את זה נכון, כמו שג'וקר אומר - לעומס על הגו ולא על הברכיים.
ככה שאתם נותנים הערות ולא כמו חמורי פרא אפשר ללמוד. אני מקבל במיליון אחוז שאני צריך לקחת אחריות על המילים שאני אומר במיוחד שאני עומד לסיים קורס מדריכים. אני מצטער אם הטעתי פה משהו, למדתי המון מהפוסט הזה לגבי ההתייחסות שלי בהמשך לכל נושא, אני לוקח את המילים המקצועיות שאמרתי בחזרה, ואנסה להיות יותר מדוייק ומחודד בעתיד.