|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי אחוז שומן לא נמוך במיוחד.יש לי קצת שומן בבטן (בטן תחתונה בעיקר) אבל לא משהו מוגזם.
בכל אופן רציתי לדעת אם אני אעבוד על מסה של שרירי הבטן (תרגילים עם התנגדות משקל) יש מצב שהשרירים יבלטו? אני לא מצפה שבאופן טבעי יראו לי כי השומן די מסתיר אבל אם נגיד לדוגמא את מתאמץ אז יבלטו קוביות? ראיתי לא מעט אנשים (סתם דוגמא: לוליק) שיש להם לא מעט שומן בבטן אבל שהם מתאמצים רואים את הבטן והריבועים. האם פשוט להתנהג לבטן כמו שריר רגיל ו"לנפח"? אני עובד על בטן 3 פעמים בשבוע אחרי אימון עבודה של 8 סטים 12 חזרות עם התנגדות של משקל. ואימון אחד בשבוע שאני יותר שם דגש על הבטן עם כפיפות ויותר סטים. *** אל תחפרו על תזונה כי אני בולס אוכל והרבה בשר בלי הפסקה ואני לא מתכוון להתחיל לאכול שיבולת שועל גרנולה וכל מוצרי ה-0% כמו קוקסינל. (סליחה אם פגעתי במחטבים... ![]()
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי בעיה להפציץ באירובי וריצות אבל אני פוחד שזה יקטין אותי ויוריד את מסת השריר...
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתה רוצה מאיתנו ?
בלי תזונה מתאימה אימונים לא שווים כמעת כלום גם לא אירובי וגם לא משקולות רוצה שיראו בטן ? קח את האופי שלך ותן לו 2 כאפות ותחזיק מעמד איזה חודשיים בגרעון 500~ קלוריות בלי שטויות והופ קסם יוצאת לך בטן שוקולד שוצרי. אין קיצורי דרך אחרים
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני משקיע בתזונה מאוד. אוכל הרבה חלבונים- בשר, ביצים, גבינות משלב גם פחמימות ירקות וכל זה. התכוונתי שאני לא יכול להוריד בכמות, אני עובד חזק על מסה בחדר כושר וחוזר הביתה מורעב וטורף חצי מקרר. האימונים שלי מוקדשים אך ורק למשקולות. מידי פעם אני מכניס בשבוע איזה ריצה של חצי שעה בחוף. שוב פעם- אני יכול להתחיל לעשות מלא אירובי!!!! הבעיה היא שאני פוחד שזה יקח לי שריר ומסה ויקטין אותי, אפילו שאני לוקח אחרי זה קריאטין ...
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע מה נאמר על זה? אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אתה רוצה להתחטב אז אתה צריך לרדת טיפה במסת שריר, לא יקרה כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() שמע אחי מפתחי גוף נגיד במאסה אם לא יודע מדיוק אני מאמין שעל 12?
זה תלוי במאסה יש להם מסה מספיק גדולה כדי שיראו תריבועים אם האחוז שלך על 14 ככה אפשרי בהחלט