|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב ראיתי שכולם מפרסמים אז חשבתי שאני יפרסם גם....
מי שלא יודע ואני חושב שאף אחד לא יודע קוראים לי ואדים בן עוד מעט 19 מתאמן קצת יותר משנה וחצי...אף פעם לא הייתי חזק בתזונה אז בגלל זה אני גם לא מי יודע מה מתפתח כמו שצריך. אני לא לוקח שום תוספות מזון או חומרים אחרים, אני נקי לחלוטין מתוספים. שוקל בערך 80-85 קילו גובה 185 בערך.... ישנם 2 אנשים שאני מכיר ויודע בוודאות שהם פה...אחד מהם זה אליאב (הקלאבר) והשני נמרוד (חייב למצוא תחביב אחר...). אני מתאמן בקיסריה אם עוד לא הבנתם. טוב נעבור ישירות לתמונות....אני כבר יודע מה תגידו שאני צריך לעבוד על הבטן אז כן זאת הבעיה שלי הבטן אבל היא יורדת לאט לאט...יותר מדי לאט אם תשאלו אותי. לדעתי חודש הבא אני כבר יפגש עם גיל כי אני לא מצליח לשמור על תזונה נכונה ואני צריך שמשהו יעזור לי בזה בדחיפות. תמונות: ![]() ![]() חוץ מזה שאני רק עכשיו קונה אבקת חלבון ופורמולה של קריאטין הייתי אוכל כמעט הכל....לאחרונה קצצתי בהרבה דברים שהייתי אוכל פעם. בכל מקרה תרגישו חופשי להגיב , רק תחסכו ממני את התגובות המעליבות תפרסמו את זה במקום אחר.: נ.ב מי עורך את הפורום? למה יש פרסומת בצד בחלק מהדפים זה הורס את התצוגה יש דרכים יותר טובות לעשות את זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב, בעיקר חזה
תקפיד על תזונה, זה ישתלם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() נראה טוב אבל סימטריה בעייתית אחי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבאר שבע?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סימטריה בעייתית???? את זה עדיין לא שמעתי. בא לך לפרט?
אני מאור-עקיבא... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שזה נראה ככה בתמונות, אבל זה ממש לא נכון אני ממש קפדני כשאני מתאמן ואני דואג לעשות הכל כמה שיותר ישר נכון ושווה כדאי למנוע מדברים כאלו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() בהצלחה נראה טוב!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כל התמונות פה לא עולות לי ;\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מצויין, תעבוד על פרופורציה יש גנטיקה טובה לפי מה שרואים
תתחיל לעבוד על התזונה שלך
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הבטן שלך בסדר גמור, לפחות בתור אחד שעובד לעלייה במסה.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה טוב !! אהבתי העיק את הידיים שלך והכתפיים !..שני חלקיםאלה ממש טובים כמו שאני רואה
טוב מצידך שאתה משקיע על בטן לדעתי אם תתחטב יהיה לך ממש אחלה של גוף !! תנסה לעשות לפני קיץ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חזה וידיים מרשימים,תעשה חיטוב לקראת הקיץ ואז יראו שרירי בטן.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יפהההה מאוד!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שוב החיטוב זה לא הבעיה שלי, אני רץ המון ושוחה הבעיה זה האוכל...התזונה שלי לא בסדר אני לא מצליח לעבוד על תפריט נכון שמתאים לי, וזאת גם הסיבה כנראה שחודש הבא אני יפגש עם יועץ תזונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() בהצלחה אחי יש בסיס אבל צריך לעלות עוד מסה !
ואחי אם לא תשמור על תזונה אין מצב שתצליח בפיתוח גוף,תזונה מעל הכל! בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() וואדים אתה לא בא למכון, כל המסה הזאת זה מספינינג ופילאטיס מזרון :laugh:
סתם אחי ![]() ![]() בכל מקרה שתדעו, שבמציאות הוא פי 2 יותר גדול, בתמונות הוא נראה יותר קטן ופחות חטוב מבמציאות ואני לא אומר את זה סתם כי אני מכיר אותו, באמת במציאות הוא נראה הרבה יותר טוב. עריכה: וואדים אחי, כדאי לשמור על תזונה לפחות מינימלית ואורח חיים, אומנם אפשר לגדול יפה בלי זה (בלי הקפדה), אבל ברגע שרוצים חיטוב זה מאוד בעייתי לא להבין כלום כי תזונה זה שם המשחק (בחיטוב). אני ממליץ לך אחי 2 אופציות: 1. ללמוד ממאמרים באינטרנט בכל מיני אתרים (גם פה, אבל לא רק פה, אם תרצה אשלח לך ). 2. ללכת לתזונאי כמו גיל גרנות או יאיר להב שיעזור לך עם הקטע של התזונה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא לא שאני לא מה ואיך לאכול, אלה זה שאני פשוט לא מספיק חזק כדאי לשמור עליה למשך תקופה....זאת הבעיה שלי....לפעמים קורה שאין משהו שאני אמור לאכול או שאני רעב אז אני אוכל מה שיש פשוט בלי לשים לב, זה הבעיה העיקרית שלי עם התזונה לא שאני לא יודע מה לאכול ואיך יש מליון מאמרים באנגלית ועברית על מה ואיך לאכול.
|
![]() |
![]() |