|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן אנשים
יש לי מטרה כרגע - והיא הורדת אחוזי שומן (כרגע כ-17.5%) יש "אגרה אורבנית" (או שלא), שלא בריא לעשות רק ספינינג ושצריך לשלב איתו גם חדר כושר מישהו יודע אם זה נכון? או שאני יכול לעשות בכיף 3 פעמים בשבוע ספינינג בלי לדאוג (כרגע כמובן) לאימוני כוח - זה כמובן עד שאגיע למטרה מסויימת ואתחיל לעשות מאסה למי שישר יגיד ש3 פעמים בשבוע לא מספיקים - זה הזמן שיש לי כרגע.. וגם זה בקושי נ.ב בנוסף לספינינג אני עושה בבית גם 3-4 פעמים בשבוע כ-חצי שעה בטן האם זאת הדרך הנכונה להוריד אחוזי שומן? תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה זה לא שצריך ספינינג עם חדר כושר הבעיה זה מה שזה יעשה לך לאוזניים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() זה לא נורא..
באים עם אטמי אוזניים מקסימום אז נחזור לבעיה של ספינינג עם חדר כושר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() איפה ההיגיון בזה?
הרי בשביל שריפת שומן זה ידוע שמה שעוזר בעיקר זה אירובי אז נכון שככל שהשריר יהיה יותר מפותח הוא ישרוף יותר שומן בזמן מנוחה אבל עדיין.. זה לא משתווה לאירובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתיעץ בפורום תזונה לגבי תפריט מתאים ותשלב את האירובי ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
חלק גדול מאוד זה אכילה נכונה, ואני מקפיד על זה מאוד בנתיים ירדתי בחודש האחרון 5.5 קילו (והמשקל שלי לא היה בשמיים), ובערך 2% שומן (המכשיר לא הכי מדוייק בגלל זה אני כותב בערך) השאלה היא מעבר לאכילה הנכונה, האם באמת כדאי להשקיע חזק על אירובי בתקופה הקרובה, ואחרי חודשיים בערך לעבוד לתקופת מאסה (גם ככה אין כרגע יותר מידי מאסת שריר ככה שאין ממש על מה לשמור כרגע אם אני יעשה אימוני כח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |