|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני טסה היום לגור אצל קרובים בקייב לשבוע, הם חיים מבשר/דגים מטוגנים, תפוחי אדמה בכל צורה, בצקים לחמניות עוגות פשטידות עוגיות שוקולדים, סלק וכרוב בכל צורה, מרקים עמילניים, כוסמת, גבינות שמנות ואשל~לבן, ומלא בצקים במילוי תפו"א/בשר. אין ממש דבר כזה קורנפלקסים או לחם מקמח מלא.. הכי קרוב שם לפחמימות סבירות זה שיבולת שועל, בטטה, כוסמת, תירס ופירות.
השאלה אם זה בעייתי לאכול 4 פירות ביום במשך שבוע וביצה שלמה כל יום במשך שבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא, אלא אם יש לך בעיות של כולסטרול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מנדרין, הית צריך לשאול בצורה אחרת: 4 פירות ו 1 ביצה קשה ביום = זה מספיק כדי למות אחרי שבוע מרעב ? או שאולי להוריד ביצה ופרי ?......... 4 פירות ו1 ביצה ? אני לא מבין את השאלה באמשליי, אתה אוכל את הביצה וה 4 פירות בנוסף לאוכל אחר או רק זה ? אתה חושב שביצה אחת ביום יכולה ליצור בעיה כלשיא בגוף ? והכי מוזר אתה שואל עם אין בעיה ב 4 פירות ביום ?#$#@%?????%^?%$^? מזה זה נראה לך רעל עכברים ? בן כמה אתה ? נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 03-08-08 בשעה 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, מנדרין זו אישה \ נערה (אם אני לא טועה)
ואני לא מבין ת'אנשים שמפחדים לאכול פירות :חושבים זה סוכרים ! זה לא טוב ! אסור! יש ימים שאין לי כוח לאכול לחם\פסטה\ אורז אז במקום אני אוכל פירות מגיע ככה ל5-6 בכיף.... לפי מה שהבנתי יש בכל פרי איזה 5 גרם פרוקטוז (אני לא בטוח) ואסור להגיע ל50 גרם ביום או משו כזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חלאס לבלבל במח, תאוכלי 20 ביצים עם בא לך, רצוי לא יותר מ 2 חלמונים ביום !
פירות בחיטוב זה מצויין, תלוי איזה פירות ! ואת עברת 100 הודעות, ולפי חוקי ישראלבודי, כול מי שעובר על 100 הודעות ולא מעלה תמונות - מקבל באן ! misha40@gmail.com את יכולה לשלוח את התמונות ישירות לאימייל שלי + מס' נייד, ואני כבר ידאג לעלות אותם ולצלצל לך אחרי שאני מעלה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני בת 20, ברור שבנוסף לאוכל הרגיל ולא רק זה:s
ושאלתי כי הבנתי שעודף פרוקטוז משפיע לרעה על הכבד או כולסטרול וטריגליצרידים וכך יותר מ3 חלמון לשבוע הרי ההמלצה 1-3 ממה שהבנתי. או שלא אגב, לחמניה או פיתה מקמח מלא זה גם פחמימה איכותית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אין בעייה עם ביצה כול יום בקשר לפירות אם זה כתחליף לפחמימה אחרת אין בעייה תשתדלי לבחור פירות בעלי אינדקס גליקמי נמוך כמו תפוחים,אפרסקים,שזיפים וכו