|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחרי שהחלטתי להחליף את החזה עוף שיצא לי מכל החורים(תחשבו מה זה לאכול את זה כמעט כל יום כבר איזה 4-5 חודשים)..
בבשר אדום, אמרתי נלך לקנות כתף בקר אבל לא היה שם אז קניתי את הפילה מדומה שהוא גם קצת יותר זול... וואלה אכלתי לפני כמה רגעים איזה 400 גרם משהו פיצוץ.. טעים אש, אמרתי לקצב שיחתוך לי את זה לסטייקים כאלה דקים. בישלתי ככה: לקחתי את הבשר(יצא איזה 5 חתיכות דקות ונחמדות כל ה400 גרם), טיבלתי אותם בטיפה מלח ובתבלין על האש, חיממתי בנתיים מחבת טפלון עם טיפה שמן זית על אש נמוכה-בינונית, שמתי אותם והפכתי כל דקה וחצי ככה איזה 3 פעמים... הוצאתי ויצא וואלה כמו על המנגל לא מגזים! משהו אש... הערכים שלו ממש מעולים כמעט אין שומן ויש ב100 גרם איזה 22 גרם חלבון. בקיצור מרוצה ממליץ לכל אלה שמחפשים לגוון קצת בתפריט שלהם במקום החזה עוף או בנוסף לו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, מה להגיד לקצב (למוכר כן? חח) ?פילה מדומה ? יש לזה איזה מספר?(כמו שיש בשאר בשרים)
תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה עולה קילו פילו מדומה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בידיוק היום גם אני אכלתי את אותו נתח! הוא טעים, אבל הוא לא מהדלים ביותר (שומן). מדובר בנתח מס' 6. הנתחים הרזים מאוד הם 11-18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ^ אחי, אתה יודע כמה הוא עולה?
וכמה הנתחים ה"רזים" עולים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הקדוש האישי של ארבל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,446
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ממה שאני זוכר קילו אמור לעלות בסביבות ה-70 ש"ח+-
תוסיפו לו קצת טבאסקו(או במקרה שלי אני קניתי טבסקו בטעם שום פלפל משהו בן ********* ואני גם אוהב שהוא קצת שרוף זה נותן לבשר קריספיות=], אבל חשוב שאם שורפים ואז מכניסים למקררק לאכול אחר כך זה יותא גומי..אז צריך לאכול ישר אחרי הבישול) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אני אוכל חזה עוץ כל החיים שלי כל יום ולא מאס לי בכלל
![]() ערכים טובים גם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עלה לי קילו 71 שקל אם אני זוכר נכון...
פעם הבאה אני אקנה כתף בקר מיושן... יש טיפה יותר שומן אבל בקטנה. (ננסה נראה איך זה) osher123 - אחי ב100 גרם יש איזה 2-3 גרם שומן לפי מה שראיתי.. זה סבבה לאללה. איזה מס' נתח זה הכתף יש לך מושג? שמעון - כן תגיד לו פילה מדומה, אתה כבר תראה את זה במחלקת בשר... Demon - חחח אחי וואלה יצא לי מכל החורים כבר לא יכול להריח חזה עוף בגלל זה חיפשתי תחליף שיש לו ערכים גם יותר טובים וגם יותר טעים בשבילי... כי אני חולה על בשר וואלה מת על זה תן לי לאכול סטייקים כל היום. והאמת שזה גם טוב כי לבשר אדום יש כמה יתרונות.. אז מה רע?D: ד"א הסינטה לפי מה שהבנתי זה אחד הבשרים... מה שכן הוא יקר אש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכתף הם נתחים מס' 4 ו-5. סתם לידע: נתחים מס' 11-18 נחשבים רזים מאוד. (כולל 16a) נתחים מס' 4,5,6,8,10 נחשבים רזים יחסית. נתחים מס' 1,2,3,7,9b1 נחשבים רגילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע אבל מה לעשות אני סומך על מה שאומרים שזה.
בסופר היה על הנתח פילה שקניתי(קילו מאתיים בדיוק), מדבקה עם ערכים... נכון שזה לא הכי מדויק אבל זה מוערך וזה דיי מספיק לי אתה מבין... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח מה אתם גנובים? פילה מדומה זה לא לצלייה במחבת. זה נועד לקדירה ממושכת (בין שעה וחצי לשעתיים). לבריאות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 1,481
גיל:: 20
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() פשש יודע לפנק את עצמך הא ? דווקא שמעתי שהפילה המדומה הזה לא משהו..
__________________
![]() If you dont use it,you lose it מדריך כושר מוסמך מטעם וינגייט |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא משהו הוא טעים תנסה...
כבר טחנתי 800 גרם ביומיים חח נקנה פעם הבאה את הכתף נראה איך הוא. מי שהתנסה כבר בכמה נתחים מוזמן להמליץ וכאלה... ד"א למי שרוצה הנה מדריך לבשר בקר חח: http://aux.shenkar.ac.il/2004/group25/BeefGuide.html#17 יש שם את כל הסוגים והנתחים... ד"א זה משנה באמת אם זה במחבת? כי יצא טעים... למי יש כוח לקדירה(מה זה בכלל חחח?) איך הולך העניין של הקדירה? נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 02-08-08 בשעה 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני הכנתי את הפילה מדומה על מחבת כי חשבתי שזה פילה בקר, וחצי ממנו יצא לא לעיס. את מה שנשאר אבא שלי הכין בקדירה של שעתיים וזה יצא מעדן. אבל למי יש שעתיים להכין בשר. עברתי לסטייק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה סטייק? סטייק בקר יעני לא? איזה נתח אתה אוכל?
דווקא לי יצא לעיס לא יודע... ד"א יצאתי לאכול סטייק עגל(על המחבת) זה לא רע בכלל טעים אבל יש הרבה שומן אם אני לא טועה... הפילה בקר שאתה מדבר עליו זה נתח מס' 12 לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הסטייק שאני אוכל אני מאמין שזה נתח מספר 1. פילה מדומה זה מספר 6 ופילה בקר זה מספר 12. מספר 6 זה לקדירה ממושכת ומספר 12 זה לצלייה במחבת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() זה באמת ישנה אם אני אעשה את זה על המחבת? יוצא לי אכיל והכל... יש סיבה אחרת למה לא לעשות את זה על המחבת?
נתח מס' 1 הוא עם הרבה שומן לא? אנטריקוט.. זה לא בשר רזה... ומה הבעיה אחי למה אתה לא אוכל כתף למשל? או פילה בקר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() פילה בקר אף פעם אין בקצבייה. כתף בקר זה גם בישול ארוך. ועל האריזה של הסטייק רשום שזה 6 אחוז שומן. כנראה שהוציאו את השומן כי אני יודע שזה אמור להיות 25 אחוז שומן.
|
![]() |
![]() |