|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה... קצת נתונים עלי...
בן 17... שוקל 67-68 מעריך שבערך 12 אחוז שומן מתאמן שנה בערך עם קצת הפסקות באמצע... ולמי שתהה... נכשלתי בטסט... בן גיגי המניאק (מי שירושלמי יבין...) לדעתי הגב קצת בפיגור בתמונות בגלל שבערך לפני 3 חודשים התחילו לי כאבים באחת החוליות ששיתקו לי את האימונים אז אני מאמן אותו בקלילות.. (אין מה לדאוג הכל בסדר והייתי אצל רופא...) אני בקרוב גם אוסיף לפוסט תמונות של הבייספ לפני... הנה תמונות.. לפני שנה http://tinypic.com/view.php?pic=2ue7kab&s=4 http://tinypic.com/view.php?pic=2yys8dt&s=4 והנה המצב כיום... לא אחרי אימון מצב קר לגמרי http://tinypic.com/view.php?pic=binmnl&s=4 http://tinypic.com/view.php?pic=21kbeh3&s=4 http://tinypic.com/view.php?pic=2n7xb6&s=4 ![]() ![]() מצטער על כל הלינקים פשוט התמונות יצאו נורא גדולות אם אני שם אותם בקישור עם קוד... רק התמונות של היד יכולתי בגלל שזה צולם דרך מצלמת אינטרנט.... תודה למגיבים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי תמשיך לאכול ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ננחמד אחי אני אישית חושבת שאפשר להספיק יותר בשנה!
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שנה זה פוולל זמן
בשביל שינוי כזה טוב כל הכבוד בכל זאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי חמוד ביותר..
תאמת ציפיתי ליותר אחרי הכל שנה זה לא קצת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() יפה,בשנה הייתה יכול יותר אבל עדין יפה לפחות עכשיו אתה לא ניראה כמו ספגטי מגעיל כמו בתמונות הקודמות וניראה יותר מרשים.
תמשיך לגדול ובהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צהריים טובים ,
תראה עד כמה שאני רואה , אין שיפור כזה משמעותי שאני יכול להגיד וואוו , טווח זמן של שנה זה הרבה מאוד , יכול להיות שמשהו שעשית , תפריט , תוכנית אימונים וכו'... לא היו טובות או נכונות בשבילך , בעיקרון עלית באחוז שומן וניתן לראות זאת , כמובן שיש גם קצת יותר מאסה אחרי . עכשיו הייתי ממשיך לאכול ולהתמיד באימונים עם דגש על חזה שנראה חלש , כתפיים , טרפזים ובכלל כל הגוף כולו נראה קצת ב"איחור" אצלך . מאחל לך בהצחלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
החזה זה החלק החזק ביותר והמפותח ביותר אצלי בגוף... כל אחד שמתאמן איתי כמו densous יגבה אותי בלי לחשוב פעמיים.... גם הכתפיים... והטרפזים... הגב והידיים הם החלקים החלשים תודה על התגובה המושקעת בכל מיקרה... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ובנוסף הנה עוד תמונה מלפני חודש...
http://tinypic.com/view.php?pic=5oepv&s=4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שי
אני כבר לא נוטה לכתוב פה יותר מידי אבל בחלק מהתגובות שלך התרשמתי שאתה בחור מבין ומקצועי ובחלק קצת פחות דבר ראשון ופחות חשוב אי אפשר להשוות התקדמות של אנשים זה שאתה או x הגיעו לתוצאות בפרק זמן Y לא אומר שאם בן אדם z יעשה את אותו הדבר הוא יתקדם באותה צורה מהסיבה הפשוטה: שלפחות 50 % מבודי בילדינג טבעי (ואני מצפה לשמוע עכשיו המון ילדים שיגידו שאני מדבר שטויות וגם יהיו להם אלף דוגמאות) נעוץ ביכולת של הגוף שלך לייצר הורמונים וביחס שהגוף מייצר טסטסטרון אל מול אסטרוגן (יש עוד כמה משתנים כמו אינסולין והורמון גדילה, אבל היריעה קצרה ). לכן פוטנציאל הגדילה וקצב הגדילה משתנה באופן דרסטי מבן אדם אל בן אדם דבר שאפשר לבדוק ולאבחן בבדיקת דם פשוטה. לכן כשאתה או שאר חברי הפורום מעיר לאנשים שהשינוי שלהם לא מספיק, קצת חורה לי הדבר. בכל מקרה היה חשוב לי להעיר על כך ולתת הסתכלות קצת שונה על הדברים. יום טוב ותחשבו על זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון , לא השוותי את עצמי או אף אחד אל פותח הפוסט הזה , מה שרשמתי זאת דעתי על התמונה שלו ועל קצב ההתקדמות שלו במשך שנה שלמה , תסכים איתי במשך שנה אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר מאסיביות מהתוצאות הנ"ל ולכן , העלתי בדעתי כי יכול להיות וקיימת האפשרות כי משהו בתוכנית האימונים/תזונה לא בהכרח נכונים ולאוו דווקא יביאו אותו לפיתוח הרבה יותר מאסיבי . מסכים עם דברייך שחייב להיות הבסיס הטבעי לכל באדיבילדר ודרך קשה וארוכה להגיע לתוצאות כלשהם מבלי הבסיס , ואני מדגיש שזה לא בלתי אפשרי אלא קשה וארוכה במידה ולא מתבצע שימוש בחומרים כלשהם. הבאתי פה את דעתי ה-אישית- בלבד ואין לי בעיה עם שום דיעה של חברי הפורום או כל אחד אחר פה , זוהי דעתי ופותח הפוסט יכול לקבלה או שלא. המשך ערב טוב שיהיה לך ידידי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אני כמעט בטוח שאני יודע מי אתה במכון ראיתי אותך כמה פעמים לא בטוח אחי אתה בוייזן איך קוראים לך אחי?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
שי אחינו דווקא בדיוק ההפך... החזה זה החלק החזק ביותר בגוף שלו והכתפיים גם טובות החלקים המפגרים יותר הם הגב רגליים בייספ וטרייספ שגם הם לא ממש מפגרים פשוט ביחס לחזה ולכתפיים... גם הטרפזים טובים אצלו. דרך אגב אני דווקא חושב שהשינוי יפה לשנה אולי הוא יכל לעשות יותר אבל הוא עשה המון ורואים שהוא עלה נקי מאוד ויפה. חולה עלייך יאבה דו !!!! ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
במידה וזה אכן כך אז כל הכבוד לו! המשך ערב טוב שיהיה לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() האמת?
אני לא ממליץ להיבדק חלק מבודי בילדינג היא השאיפה להשתפרות ולתוצאות המון מהספורט הזה נובע מרצון להגשים יעדים בגוף ולפעמים בדיקת הדם יכולה לאכזב ולגרום לאנשים להתייאש ולהפסיק. לכן העלתי נקודה למחשבה אך לא יותר מזה, מכיוון שהדרך לשנות הורמונים מסוכנת וכלל לא מומלצת (במיוחד לא לנערים בגילכם) בסופו של דבר : לא הייתי ממליץ להיבדק (אלא אם כן הסופרטאי רוצה לעבור ל"כימיה" ולהיבדק לפני שהוא ניכנס להרפתקאות) אם תתעקש תוכל לכת לרופא המשפחה ולבקש בדיקה הורמונלית מתאימה. יום טוב חבר'ה |
![]() |
![]() |