|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() כותרת........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לא בעיה מסדרים את הזמן , עושים וויתורים על דברים אחרים ולא מפספסים אימון ...
לכולם יש מצב שיהיו תירוצים : אני עייף, אין לי כוח, לא ראיתי את חברה שלי כי אני כל הזמן עובד, אני בתקופת מבחנים, אני חוזר שחוט מהעבודה, בא לי לשבת למחשב.. בלה בלה בלה עזוב אותך ... אם אתה רוצה להתאמן בזמן עבודה אתה תצליח... עניין של לסדר את הזמן נכון או לעשות וויתורים .. לך 3 פעמים בשבוע מתי שאתה יכול ושמור על תזונה נכונה... אני מכיר כמה אנשי היי טק שעובדים מ 7:30 בבוקר ועד 9:30 בערב... והם עדיין לא מפספסים אימון ויש להם אישה ילדים ומשפחה ![]()
![]() |
#3 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אחי, אם אתה רוצה להתאמן אתה תצליח...הכול שאלה של סדר עדיפויות
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יום רביעי עבדתי משעה 20:30 עד 04:00, ובאותו יום(חמישי) היה לי אימון בשעה 5.
ז"א חזרתי הביתה ב- 5 וחצי, אכלתי כמה יוגורטים השלמתי קצת את התפריט, הלכתי לישון קמתי בשעה 2 בצהריים אכלתי ארוחת צהריים שמשלימה שלוש ארוחות(2 חזה עוף עצומים כל אחד 200 גרם ו- 3 כוסות מקרוני) ויצאתי לאימון. בעבודה הייתה לי הפסקה רק אחת שבה אכלתי פיטה עם טונה ופיטה עם פסטרמה וקציצות. לקחתי גם תפוח וענבים. הכל אפשרי, יום שני אני עובד משעה 07: עד 17:00. הא והעבודה היא עבודה פיזית, לא פיזית קשה אבל פיזית. לא עבודת שולחן זה בטוח :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מתכננים את הסדר יום מראש ...כך שיווצר לך 3-4 פעמים בשבוע שיש לך 1-1.5 שעות להתאמן כל פעם.
ותזונה... תכין אוכל מראש ותיקח איתך או שפשוט תדחוף הכל ב3-4 ארוחות דשנות.
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 25-07-08 בשעה 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע פה שהאחראי משמרת דופק לך שעות לא כל כך נוחות למשל לעבוד ערב משעה 4 והזמן היחיד שיש לי זה להתאמן מ7 בבוקר עד8 וחצי(כי המכון אצלנו פתוח בבוקר מ7 עד 9)ז"א לקום ב6 וחצי בבוקר להתארגן וזה בעסה כזה כי בבוקר אני קם כולך עם קורי שינה על העיניים וריח של שינה והולך להתאמן שכולך עייף ועוד אחריי יום עבודה שסיימתי ב2 בלילה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
משתמש פעיל
|
![]() ומה בקשר לתזונה? איך אתם שומרים בעבודה? בעבודה שלי למשל זה הכי חרא בעולם כי הכל שם ג'אנק ואיך אני יביא אוכל מהבית הוא ימעך לי בתיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
לי אין אוכל בעבודה בכלל .. גם לא ג'אנק מכינים לילה לפני כן בקופסאות ומביאים תיק מלא אוכל לעבודה ככה זה...
![]() |
![]() |
#9 |
משתמש פעיל
|
![]() יש פה מישהו שבגלל העבודה יוצא לו להתאמן בבקרים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
|
![]() אני יוצא לי לקום ב 6:00 בבוקר, לאכול.
ב 7:30 אני מתאמן עד 8:15 ואז הולך לעבודה... זה שיש לי משמרות בוקר, מתי שאני עובד ערב אני פשוט חוזר מהאימון וחוזר לישון עד המשמרת שלי ...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד כל יום 10 11 שעות תלוי ביום
חוזר מת ואני מתאמן.. ועוד בבית אחי מוותר על מלא דברים בשביל אימון אין מה לעשות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כול הכבוד לכם על התגובות בשרשור הזה היפתעתם אותי לטובה הפעם
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() לוקח אוכל בתיק, משתדל לעבוד בשעות נורמאליות, מסדר את הלו"ז שהכל ילך חלק ולא יפגע באימון ולא מחפש עבודה פיזית קשה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל הפורום
|
![]() למעשה אני יכול לומר אותו דבר... אתה הפתעת אותי לטובה הפעם ..
![]() (אתה אשכרה מפרגן ולא יוצא עליו או עלינו) ![]()
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תהרוס לי את השם בנאדם עוד יחשבו חלילה וחס שאני אדם נחמד
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אולי תפתח פה איזה נושאים עם טיפים?
![]() |
#17 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() תגיד לי .. אתה מתלתל את השיערות בביצים או מה ? מה זה כל הכבוד לכם הפתעתם אותי אל תשחק לי אותה הומו
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() מתפטרים משקיעים על גוף והולכים להיות ג'יגולו אחרי החיטוב
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל הפורום