|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד לפי תכנית ab 4 פעמים בשבוע, abxabxx בחלוקה של a- חזה+כתפיים+טרייספס+בטן
וb-גב+רגליים+בייספס+אמות. הבעיה היא שאני מתלבט אם לשים 3 סטים משיכת טרפזים (shrug) באימון גב או באימון כתפיים. הבעיה שלפי החלוקה אני אמור להכניס את התרגיל באימון שבו הטרפזים העליון והאמצעי הכי עובדים כדי לא לפגוע במנוחה שלהם... תרגילי הגב אצלי: מתח חתירה גבוהה חתירה נמוכה תרגילי הכתפיים: לחיצת כתפיים/מיליטרי כפיפת כתפיים בדאמבלס הרחקת כתפיים בדאמבלס הבנתי שבלחיצות כתפיים למיניהן הטרפז העליון והאמצעי משתתפים, ושבחתירות למיניהן הטרפז האמצעי והתחתון משתתפים, אז השאלה איפה הם יותר דומיננטים? אז מהניסיון שלכם ומהידוע לכם בבקשה תאמרו לי אם לשלב את התרגיל באימון a או באימון b.. תודה מראש למגיבים, כל תגובה תתקבל בברכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הטרפזים עובדים יותר בכתפיים עדיף שתשים אותם בכתפיים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ, צריך עוד דעות בבקשה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה לי תרגיל מיותר בגדול
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() משיכת טרפזים אני יכול להעיד שזה תרגיל שעוזר
הייתי צריך לעבוד על אחיזה ועשיתי משיכת טרפזים כזה 'בדרך' יכול להעיד שיש שיפור יפה בטרפזים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() וואי שאלה טובה איפה הטרפזיםפ עובדים יותר בכתפיים או גב? תעלומה מבחינתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
למשל אם באימון כתפיים אתה עובד חתירה בעמידה הטרפזים מאוד דומיננטים
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל בכל מקרה אני גם חושב שזה תרגיל מיותר... הטרפזים עובדים גם בכתפיים וגם בגב לא חושב שצריך תרגיל ספציפי...
![]() |