|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גיל-16.3 גובה-180 משקל- 69~ מטרה-עלייה במסה
חלוקת אימונים- abcxabxcabxcaxbca וממשיך ככה a- חזה: לחיצת חזה ללא שיפוע 3x10 לחיצת חזה עם שיפוע חיובי 3x8 פרפרים ללא שיפוע 3x12 קרוסאובר 3x10 יד קדמית: כפיפת מרפקים במוט שטוח 3x10 כפיפת מרפקים בדאמבלים בישיבה 3x10 כפיפת מרפקים בפולי תחתון 3x12 b- רגליים: סקוואט חופשי 4x8 לחיצת רגליים במכונה 4x10 סקוואט בסמית משין 4x12 לחיצת תאומים בחופשי 5x10 כתפיים: לחיצת כתפיים בדאמבלים 3x10 לחיצת כתפיים בסמית משין 3x8 הרחקת זרועות לצדדים 3x10 c- גב: חתירה בהטיית גב (כשנשענים על ספסל כזה) יד-יד 3x8 מתח 12,10,8,6 (מתחיל מ-12) פולי עליון צר 3x10 חתירה צרה בפולי 3x6 יד אחורית: פשיטה בשכיבה כנגד מוט שטוח 3x10 פשיטה מאחורי הראש בפולי 3x10 פשיטה מאחורי הראש בישיבה (יד-יד) 3x12 בטן (פעמיים בשבוע) כפיפות במכונה ייעודית 3x15 כפיפות אלכסוניות עם שיפוע 3x12 בטן בתלייה על מתח 3x12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() לפי החלוקה הזאת אתה לא יכול להתאושש בצורה טובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כתפיים+רגליים
חזה+יד קדמית גב+יד אחורית ובכולם לעשות בטן. P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() יום ראשון הוא קורע לעצמו את החזה (הכתפיים מקבלות עבודה ממש חזקה)
יום אחרי עוד פעם אימון כתפיים צריך להיות ממש ערנים לנושא של ההתאוששות כי בתכניות כאלה להגיע לאימון יתר זה לא בעיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() איך אני איתך שבנתונים שלו הוא תוך חודש באימון יתר? משקל 69 על 180 בן 16 אז בטח גם אין לו מי יודע מה וותק (כמה חודשים ממש לא רלוונטי) 6 אימונים בשבוע? 24 אימונים ו4 ימי מנוחה ב4 שבועות שהם 28 יום?? אני לא מדבר פה אפילו על לגדול כי זה גם לא יקרה אלא אם הוא עובר לגור בטיב טעם ומשתמש אבל אני בטוח שלא abc היא בעייתית בעניין הזה כי אתה צריך לתת אימון מאוד אינטנסיבי ולא פחות חשוב לדעת לתת לגוף לנוח ממנו ולפותח הפוסט תחשוב עלסידור אחר כי גם היותר וותיקים פה אני לא בטוח שעושים כזאת תוכנית |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עם 6 אימונים בשבוע בטח שהוא יגיע לאימון יתר אבל עם 4 בשבוע בחיים לא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה בכלל שם את הסמית משין הזה? יש לך כבר סקוואט רגיל למה סמית'? אותו דבר בקשר ללחיצת כתפיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אני 5 אימונים בשבוע. תודה על התגובות בינתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון 21 סטים לחזה נראים לי מוגזמים בהחלט, רצוי שתעשה בסביבות ה-15-18 סטים גג לשריר גדול.
דבר שני יום חזה ולאחר מכן יום כתפיים זה מאוד טיפשי- שלב את הכתפיים עם החזה והיד האחורית (תאמין לי שאחרי 16 סטים חזה+11 סטים כתפיים אתה בקושי תצטרך 4 סטים ליד האחורית). שים לב פה לחלוקה זה הכי חשוב- יש לך את הדוגמה של החזה ויום אחרי זה כתפיים שזה גרוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא ממליץ לך לעשות abcx5 אלא אם כן אתה משנה את התרגילים בפעם השנייה...
כלומר יצא שאתה עובד השבוע abcab אז בפעם השנייה של ab להוריד סטים כי כרגע יש לך המון סטים אתה מגיע למספר גדול 24 סטים למשל בחזה וזה חבל אתה תאכל חרא.... במקומך אחי הייתי עובד 4 פעמים בשבוע ab אין צורך לעשות abc... כמה זמן אתה כבר מתאמן חודשיים שלושה ? תחשוב על זה שוב.
![]() |
#15 |
|
![]() תודה על התגובות. נראה לי שאני פשוט אשאר בab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() A: חזה + יד קדמית
b:גב + יד אחורית c:כתפיים +רגליים ובסוף כל אימון לעבוד על בטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() יותר מידי אימונים, אימון יתר באופק.
חלוקה לא טובה בכלל. |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() חלוקה של a:חזה וכתפיים b:גב ויד קדמית c:רגליים ויד אחורית, בטן פעמיים בשבוע, תהיה טובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
במידה ותעשה abc החלוקה שלך תיהיה חזה יד אחורית גב יד קדמית רגליים כתפיים . ותפסיק ללכת רחוק אתה לא יודע אפילו לחלק וכבר אתה רוצה לקפוץ ל-ABC ? תשאר ב-AB תכין תוכנית טובה אינטנסיבית תעלה לאתר תקבל ביקורת אחרי שלושה חודשים ככה תחליף אולי תשאר עם AB ותשנ התרגילים ועצימות או דרך עבודה או שתעבור ל-ABC או FBW לא חסר תוכניות ולא חסר צורות עבודה.
![]() |