|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני שוקל אם להתחיל תוכנית שזה אימון כל ימות השבוע חוץ משבת כל יום על שריר אחר האם זאת שיטה יעילה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() השאלה , היא לא יעילה...
הכל יעיל.. בצורה שונה.. בתדירות שונה.. יש אנשים שתוכנית זו תעבוד טוב עליהם ויש ההפך.. אבל אם אתה שוקל להתחיל , תתחיל.. יכול להיות זה יעובד עלייך טוב מאשר תוכנית אחרות שניסיתה.. יכול להיות שהגיוון הזה בתכונית יעוזר לך.. "אם לא תנסה לעולם לא תדע "( כמו שאמורים) קיצר.. בהצלחה..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אני יתן פה תתכנית שהכנתי תנו הערות...
A חזה-יום א': לחיצת חזה כנגד מוט ללא שיפוע-10rm,8rm,6rm,6rm. לחיצת חזה עליון כנגד מוט-8rm,8rm,8rm,6rm. פלייס כנגד משקולות-10rm,8rm,8rm. קרוס הובר-10rm,10rm,10rm. מקבילים-8rm,8rm,8rm. B גב-יום ב': מתח-8rm,8rm,8rm,6rm. פולי רחב מאחורי הראש-8rm,8rm,8rm,6rm. פולי רחב לפנים-8rm,8rm,8rm,6rm. חתירה -8rm,8rm,8rm. טרפזים Shrug -8rm,6rm,6rm,6rm. C רגליים-יום ג': סקוואט חופשי-8rm,6rm,6rm,6rm. לחיצת רגליים במכונה-8rm,8rm,8rm,8rm. Lunge-8rm,8rm,8rm,6rm. תאומים כנגד מכונת לחיצת רגליים-15rm,15rm,15rm,15rm. D כתפיים-יום ד': לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות-10rm,8rm,8rm,6rm. לחיצת כתפיים כנגד מוט לפנים-8rm,8rm,6rm. לחיצת כתפיים כנגד מוט מאחורי הצוואר-8rm,8rm,6rm. הרחקת זרועות לצדדים (שתי הידיים בו זמנית) בעמידה כנגד משקולות-10rm,8rm,8rm,8rm. E ידיים-יום ה': יד קידמית: יד קדמית כנגד מוט Wבישיבה- 8rm,8rm,8rm. יד קידמית כנגד מוט ישר בעמידה- 8rm,8rm,8rm. יד קידמית בעמידה (יד יד) כנגד משקולות בודדות-8rm,8rm,8rm. פטישים-10rm,10rm,10rm. יד אחורית: מקבילים-8rm,8rm,8rm. לחיצה צרפתית-8rm,8rm,8rm,8rm. משקולת מאחורי הראש-8rm,8rm,8rm. וינץ חבל-8rm,8rm,8rm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי רק להוסיף כי אני עכשיו מתכוון להרביץ מאסה אז רציתיגם לדעת אם התוכנית מתאימה
|
![]() |
![]() |