|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
פריסה מתאמן חצי שנה
מתאמן חצי שנה אולי קצת יותר איזה 7 חודשים ככה
אני על אחוז שומן גבוה (25-26) אני מתחיל חיטוב עוד איזה שבועיים תגובות בונות בבקשה http://www.siz.co.il/up.php?file=mxq2d0mkyjo2.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גב חביב.
חיטוב דחוף. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Wow Fat Boy..
אחי..אתה שמן אין שריר מה כל הקטע?. אני לא ממש מבין מה עשיתה במכון 7 חודשים אה....ותוריד שערות בתחת גם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכותרת היתה פריסה.. לא בואו תראו שערות בתחת מנהלים בבקשה למחוק את האשכול בגלל התגובות של האנשי המסריחים שיש פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זאת פעם ראשונה ואחרונה שאני מעלה תמונות אחרי תגובות של זבל כמוהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אל תתרגש אחי אלה האנשים שחושבים שהם סוסים ובגלל שאולי יש להם יותר מאסה ממך(אולי!!!!!!!!!!)אז אם מיתלהבים
גם טוב V יפה תעשה חיטוב תעלה תמונות וכולם ישתקו הבעיה בפורום הזה שאנשים מעיריכם רק חיטוב ולא יודעים לעריך מאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי הרוב פה ילדים קטנים שמתאמנים חודשיים ובאים לחלק ביקורות או שמתאמנים שנתיים בלי תוצאות כי אפילו הז*ן שלי יודע יותר מהם בפיתוח גוף D=
ב15.6 אני מתחיל חיטוב עד ל 1.10 ככה ואז אני יעלה תמונות של לפני ואחרי ותראו שיש מסה ואז אני מקווה לחזור למסה ולנסות לעלות רק מסת שריר נקייה אול אני ילך לפגישה עם גיל.. נראה כבר אחרי החיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי אם היית רואה איך באתי לא היית אומר את זה.. הייתי יותר שמן ופחות מסת שריר שקלתי 72 עם 31% שומן בהתחלה ועכשיו אני שוקל 81 על 25% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() למה לך להגיע לאחוזי שומן כאלה בכלל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם מזיינים תשכל בלי תוצאות ?
אתם יודעים איך הוא היה נראה לפני ?.. לא אז תפסיקו להגיב כמו מפגרים. בתכלס, אתה על אחוז שומן די גבוה.. ואין לך ממש הרבה מסה.. היתי מציע שתתחיל חיטוב, כי כבר קיץ, וגם על אחוז שומן כזה מסה לא אפקטיבית. תעיין קצת במאמרים ותקרא קצת בפורום, או שלא.. כי היום כל ילד בן 14 מגיב ויכול להטעות אותך אם השטויות פה .. תקרא את המאמר לעלייה במסה, ואחרי זה חיטוב.. ואם תהיה לך שאלה אתה מוזמן לשאול.. עצה תקשיב למשתמשים הוותיקים פה, כי במצב של היום יכולים להטעות אותך פה.
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה זה שמסתכל לו על התחת ואומר לו מה לעשות.. חתיכת 0
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם רבים פה , זה לא המקום ...
אחי גב חמוד בחיטוב יראו את זה ! בהצלחה jissasa312 תרגיע עם הביקורות שלך , זה לא שאתה משמתש רציני פה שמישהו מקשיב ללך או משהו אז אין טעם לנסות להעליב ולהגיד דברים שאתה יודע שיש מצב שפוגעים ..