|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נתונים:
גיל 17 עוד מעט משקל 70.5 גובה1.70 Bmr-1800 אחוז שומן- אני חושב משהו כמו 15.. שריפת קלוריות ביום אימון מלא: 2400 שריפת קלוריות ליום אימון- מן הסתם 1800 המטרה היא לעלות מסה ממש נקייה, כי יש לי נטייה להשמנה ואני רוצה לעלות שריר נטו.. אז הכנתי לעצמי תפריט עם 300 קלוריות מעל התחזוקה שלי.. עם אימון -שלוש -כוסות קורנפלקס עם חצי כוס חלב יוגורט שלם ו10 אגוזי מלך ביניים שיש בית ספר תפוח וכריך עם 2 לחם קל וכף חומוס בית, 2 לחם קל עם 2 ביצים 3 ירקות ו3 פסטרמה וכפית שמן זית לפני אימון קפה אחרי אימון אבקת חלבון עם 5 תמרים שעה וחצי אחרי אימון- כוס אורז 200 גרם חזה עוף 4 ירקות 2 לחם קל ארוחת ערב בית- שיבולת שועל 75 גרם גרם יוגורט אחד שלם, שוקו עם 2 כוסות חלב ערכים: קלוריות 2700 חלבון-188 פחמימה-360 שומן-45 בלי אימון שלוש כוסות קונפלקס יוגורט שלם כוס חלב.. בית ספר תופח אחרי בית ספר, חזה עוף 200 גרם 4 ירקות כוס אורז.. וכפית שמןו זית שעתיים וחצי-שלוש שעות אחרי שיבולת שועל עם 2 כוסות חלב אבקת שוקולית ויוגורט שלוש שעות אחרי חביתה עם 2 לחם קל 4 םרוסות פסטרמה 4 ירקות וכפית שמן זית קלוריות- 2000 חלבונים-150 פחמימות-254 שומן 35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוריד טיפה בחלבון ל160 ככה..
ולגבי ארוחה אחרי האימון זה אמור להיות חצי שעה עד ארבעים דק' אחרי האימון לא שעה וחצי אחרי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הגזמת בחלבון...
אחי מה ש"יעלה" לך את מסת השריר זה לא החלבון. מספיק לצרוך גג 2.5 בגיל כזה. הייתי מוותר על השוקו למשל, על איזה דגני בוקר אתה מדבר? |
![]() |
![]() |