|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() בוקר טוב לכולם,
קרוב ל-3 שבועות קשה לי להירדם כבר בלילות! בין אם זה עם אימון ובלי אימון ובכלל תופעה מוזרה..... מוצ"ש אני בכלל ולא נרדם ![]() מישהו יודע מה זו התופעה הזו????? תודה
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תעייף את עצמך יותר,או פשוט תאונן לפני זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסוף כל אימון תעשה סקוואט 200 קילו ככה אחרי זה תיפול למיטה כמו תינוק :P (הכמות היא להמחשה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ק"ג סביר להניח שלא למיטה אפול ...אלא ישר לארון קבורה חחחחחחחחחחחחחחחחחח
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הוא התכוון שתעשה אימון ממש קשה..יש בזה משהו
אחרי אימונים קשים מאוד בדרך כלל היום שישי הייתי בא הבייתה אוכל וישר נרדם על הספה בלי לרצות לישון בכלל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עושה הרושם שאתה מוטרד ממשהו מסוים, ומכאן הנדודי שינה. אני לא חושב שסקוואט כבד זה הפתרון, להפך, חוסר כבד בשעות שינה בצמוד לתוכנית אימונים (אלוהים יודע עד כמה שהתוכניות שלנו אינטנסיביות) יכניסו אותך למסלול מהיר לאימון יתר.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש בזה משהו..גם לי היה ככה שפשוט לא הייתי ישן טוב בלילה אבל ישן בכל זאת ואז כל היום הייתי עייף..ישן בערך איזה 15 שעות ביום
זה עבר איכשהו בלי סיבה ממש.. זה כנראה משהו נפשי..לחץ/משהו באמת מטריד אותך אפילו שאתה לא מודע אליו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא היחיד.. אני גם לא נרדם כבר כמה חודשים !!! עד שאני נרדם אני נרדם חלקית.. ואני קם ככה סתם בלי סיבה כשהשמש עולה... ואז חוזר לישון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל זה לא מטריד אותי, אני בן אדם כל כך חיובי ששום דבר לא מעניין אותי , לא הצרות בעולם ובטח שלא הצרות של עצמי.... באימונים אני עובד קשה...... הכל לפי התוכנית מעלה משקלים מתאמץ מזיע ומתנשף כמו סוס... התחלתי לשלב עוד שני ימים בשבוע של רק אירובי..... קרוב לשעתיים אני עושה...יכול להיות אולי שזה הגורם????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לחלק את האירובי לארבעה ימים ושעה אחת ליום
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי בגלל הבגריות והמבחנים הקרובים?
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תלך לרופא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() יש לי גם לפעמיים..
אני יכול לשכב במיטה מ11 עד 3 ופשוט לא להירדם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הדבר המוזר ביותר..... מוצ"ש אני בכלל ולא נרדם....... ואני לא ישן צהריים בכלל!!!! השבוע הייתי בים שכבתי תחת השמש כמו גחל של נרגילה, ואחרי הכל הייתי במכון לאירובי וכלום לא חשתי עייפות!!!!! את האמת...מיד קישרתי את זה לאימונים.... כי מאז שהתחלתי לשמור על התזונה הנכונה, ואימונים, ברוך השם אני ערני ומרגיש ים אנרגיה....אבל לא ישן ....!!!! ואני מבואס!!!! סססעמק.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() נדודי שינה זה דבר שכיח, אבל אם זה מפריע לך באורח חיים אז באמת תלך לרופא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה לוקח שורפי שומן למיניהם? שותה הרבה קפה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() כדורי שינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ערוץ הכנסת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ולנושא כמו שאמרו לרופא. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() 'סעמק מה נהיה מהפורום הזה.. במקום להתעסק בבילדינג מתעסקים בלהשכיב ילדים לישון..