|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אופק
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() perfect nutrition
ורציתי לשמוע חוות דעת ממכם אתם מכירים את האבקה הזו?שווה בכלל? הנה האתר של החברה http://www.perfectnutrition.ca/whey.htm
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע נשמע לי זול כנס לאתר של ישראל בודי יש לך מבחר עצום, אל תלך על משהו זול וחאפר
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לדעתי לך על חברות איכותיות שידעות בארצות הברית כמו: אופטימום, צמפיון, MRM, ניוטרס בסט וכו'
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה מחזיקים מצ'מפיון MRM וnatures best כחברות מובילות. הן חברות טובות, אבל הן בהחלט לא הכי נמכרות בארה"ב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אופק
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בקנדה שמכינה גם תרופות
וגם תוספי מזון ובפוסטים שקראתי יש כאלה שממש מרוצים וכאלה שמעדיפים את אופטימום השאלה שלי מה ההבדל המהותי בין כל האבקות האלה?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני הכי אוהב את אלו שגם שואלים וגם עונים - ה perfect nutrition בהחלט לא מתקרב לאופטימום או לצמפיון או ל MRM . אם אתר מכירות הגדול בעולם BODYBUILDING לא מחזיק אותם יש סיבה , מה שיותר הזוי לחברה אין מפיצים בשום מקום בעולם מלבד ישראל. שלא לדבר על אתר אמריקאי נחשב שמוחר את מוצרי החברה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() Mrm וניצ'ר בסט בהחלט מובילות בארה"ב. אני גרתי בניו יורק ואני יכול להגיד לך שלכל מכולת שכונתית שתכנס תמצא משקאות חלבון מוכנים של ניצ'ר בסט! ודוקא Mrm מככבים יפה בויטמין שופ'ס...
למה אתה אומר דברים שאין עליהם ביסוס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדיוק מסיים מוצר של החברה ואני לא מרוצה בכלל. אני עובר לאופטימום, ואני ממליץ גם לך
|
![]() |
![]() |