![]() |
המליצו לי להשתמש באבקת חלבון
perfect nutrition
ורציתי לשמוע חוות דעת ממכם אתם מכירים את האבקה הזו?שווה בכלל? הנה האתר של החברה http://www.perfectnutrition.ca/whey.htm |
לא יודע נשמע לי זול כנס לאתר של ישראל בודי יש לך מבחר עצום, אל תלך על משהו זול וחאפר
|
ציטוט:
לדעתי לך על חברות איכותיות שידעות בארצות הברית כמו: אופטימום, צמפיון, MRM, ניוטרס בסט וכו' |
אני לא מבין למה מחזיקים מצ'מפיון MRM וnatures best כחברות מובילות. הן חברות טובות, אבל הן בהחלט לא הכי נמכרות בארה"ב.
|
perfect nutrition היא חברה מוכרת
בקנדה שמכינה גם תרופות
וגם תוספי מזון ובפוסטים שקראתי יש כאלה שממש מרוצים וכאלה שמעדיפים את אופטימום השאלה שלי מה ההבדל המהותי בין כל האבקות האלה? |
אני הכי אוהב את אלו שגם שואלים וגם עונים - ה perfect nutrition בהחלט לא מתקרב לאופטימום או לצמפיון או ל MRM . אם אתר מכירות הגדול בעולם BODYBUILDING לא מחזיק אותם יש סיבה , מה שיותר הזוי לחברה אין מפיצים בשום מקום בעולם מלבד ישראל. שלא לדבר על אתר אמריקאי נחשב שמוחר את מוצרי החברה
|
Mrm וניצ'ר בסט בהחלט מובילות בארה"ב. אני גרתי בניו יורק ואני יכול להגיד לך שלכל מכולת שכונתית שתכנס תמצא משקאות חלבון מוכנים של ניצ'ר בסט! ודוקא Mrm מככבים יפה בויטמין שופ'ס...
למה אתה אומר דברים שאין עליהם ביסוס? |
אני בדיוק מסיים מוצר של החברה ואני לא מרוצה בכלל. אני עובר לאופטימום, ואני ממליץ גם לך
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ