|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום.
אני מנסה כמה שיותר לישון בלילה גם אחריי אימון וגם בלי אימון באותו יום, אבל אני תמיד צריך לקום בסביבות השבע שעות שש. זה בסדר? ואני משלים שעות שינה בצהריים האם זה בריא לאימונים לישון צהריים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה לא בסדר, אכלת אותה תגיד לי מה אתה שרוט? איך אתה מפספס שעת שינה כזאת חשובה? תגיד שלום לכל מה שפיתחת עד עכשיו....
להתתתתתתתתררררררראווווווווווווווותתתת
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני ישן 5 בלילה.
יהיה בסדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המצב האידיאלי זה לישון 10 שעות... אז תעשו את החשבון לבד כמה אתם מיתחת לאידיאל
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה דוב ? 8 שעות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני ישן 5 שעות במקרה הטוב 3-4 במקרה הרע..
לא מפריע לי להתאמן, אבל זה מוריד לי מוטיבציה כי אני עייף רצח במשך כל היום ואין לי כוח ללכת למכון
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() המצב האידיאלי לפי הרמב"ם (כתבתי את זה באיזה פוסט) זה 8 שעות
חז"ל כותבים שלאדם בריא 6 שעות שינה מספיקים כלומר, אם לפי חז"ל 6 שעות מספיקים לאדם בריא, ו8 שעות זה הזמן האופטימלי לפי הרמב"ם אז אני מסיק שבין 6-8 שעות זה בסדר, כי הגוך הוא גם לא מכונה, זה לא משהוא קבוע אלה תהליכים ביולוגיים, אבל דבר נוסף אם אני לא טועה גם לפי או האר"י הקדוש או הרמב"ם לא בריא לישון למעלה מ9 שעות (וגם כאן אם אני לא טועה במספר שעות.. כלומר זה מה שזכור לי..) דבר נוסף לפי האר"י הקדוש לא בריא לישון בצהריים אז כדאי להשתדל לישון שעות רצופות במקום השלמות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם נורמלים?לישון 5 שעות ביום? איך אתם קמים בכלל
אני יושן בלילה 8 שעות וגם בצהריים איזה שעה |
![]() |
![]() |