|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה עכשיו "לחיצת כתפיים חופשי במוט אולימפי", באימון האחרון שעשיתי, יש מאמן חדש שהגיע והתחיל להגיד לי שזה פוגע בגדילה, לא בריא וכו וכו... אני קראתי מאמרים שזה מיתוס ושטויות, זה נכון?
אני עוד מעט בן 17, והוא צודק או שהוא סתם חפר? אם הוא צודק, יש תרגילים חלופיים ואפקטיבים באותה מידה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סתם ליידע אותך אני מאז שנכנסתי למכון עשיתי לחיצת כתפיים וגבהתי מאוד השנה.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() נתחיל מזה שיש כרגע עובדה שרוב המאמנים במכונים בארץ לא יודעים כלום ממה שהם אומרים
עכשיו לעניין לחיצת כתפיים (מילטרי פרס) הוא אחלה תרגיל שיתן לך דחיפה קדימה אין דבר כזה תרגיל לא בריא או שפוגע בגדילה במידה ומבצעים את התרגיל נכון בטכניקה נכונה אני ממליץ לך לראות סירטונים של התרגיל ולהתחיל במישקלים לא מקסימליים כדי לעבוד בטכניקה מושלמת ברגע שתקבל ביטחון שהטכניקה שלך מושלמת תעבוד עם מישקלים מקסימליים דבר נוסף שחשוב לי להגיד הוא שכל העניין של האימון משקולות עוצר את הגדילה הוא מיתוס לחלוטין ואינו נכון בכלל!!! מקווה שעזרתי בהצלחה בהמשך הדרך.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו חזקתם את מה שחשבתי, תודה ומצפה לעוד תגובות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר את הטמבלים האלה, אני עושה לחיצת כתפיים בעמידה, אם זה משנה אז בלי עזרת רגליים, במשך 3 חודשים וגבהתי 3 ס"מ, מה אתה אומר על זה? ואני בן 15.
אין שום תרגיל שיכול להחליף את התרגיל הזה. זה שבקשת מאנשים לא אומר שזה נכון. אני מבטיח לך אחרי שתקרא איזה ספר אתה תבין בעצמך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה רק אצלי אין מאמנים שמבלבלים במוח?
זה מדהים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקשיב למאמנים במכון הרוב הם מדריכי ספינינג בלי תעודת מאמן שסתם שומרים שלא יגנבו דברים וכו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חרטא כחרטוריזם.
![]() |
#13 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() חח שטויות אחי, גם ככה אתה סיימת לגבוה, אני עושה הרבה לחיצות כתפיים, בעמידה בישיבה, ואני גמד גם ככה (אבל זה בגלל הגנטיקה שלי), קיצר אתה יכול ללחוץ כמה שאתה רוצה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איכס שונא את המאמנים האלה, יש אצלנו איזה אחד עם יד 30, ראיתי אותו עושה בנץ' 30 קילו ומתאמץ... כול היום מסתובב ומזיין את השכל. פעם אחת הוא התקרב לאיזה מישהו שעשה 180 קילו סקוואט, חטף כמה צעקות ומאז הוא מציק רק לשחיפים חח.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() Bs
אימון נכון במישקולות בצורה המבוקרת והנכונה רק יכול לעודד את הגביהה והצמיחה שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() במקור פורסם על ידי shment
אימון משקולות מגרה את העצם לגדול לרוחב לא לאורך. אתה מדבר על חוק גידול העצם (חוק וולף) שלפיו עצם גדלה ביחס ישר לעומס מכני שמופעל עליה בתנאי שעומס זה הוא עומס פיזולוגי ואינו מתמיד . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"אחד הגורמים המשפיעים ביותר בבניית העצם והאטת קצב איבודה, הוא הפעילות הגופנית נושאת משקל וכנגד התנגדות. השפעת הפעילות הגופנית על מסת העצם מוסברת ע"י חוק וולף האומר: העצם מגיבה לכוחות המכנים הפועלים עליה ע"י שינוי בכמותה, בצורתה ובמבנה שלה. ככל שהעומסים המכנים חזקים ודינמיים יותר, צפיפות העצם גבוהה יותר. כוח הכובד, עומס מכני (משקולות למשל) וכיווץ שרירים גורמים גירוי לעצם. לכן הפעילות המומלצת להאטת איבוד עצם ולהגברת צפיפות היא פעילות במעמס ובהתנגדות (weight-bearing)." |
|
![]() |
![]() |