ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   לחיצת כתפיים, בריא או פוגע בגדילה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=35311)

DivarX 22-05-08 14:09

לחיצת כתפיים, בריא או פוגע בגדילה?

אני עושה עכשיו "לחיצת כתפיים חופשי במוט אולימפי", באימון האחרון שעשיתי, יש מאמן חדש שהגיע והתחיל להגיד לי שזה פוגע בגדילה, לא בריא וכו וכו... אני קראתי מאמרים שזה מיתוס ושטויות, זה נכון?

אני עוד מעט בן 17, והוא צודק או שהוא סתם חפר?
אם הוא צודק, יש תרגילים חלופיים ואפקטיבים באותה מידה?

Tal67 22-05-08 14:10

סתם ליידע אותך אני מאז שנכנסתי למכון עשיתי לחיצת כתפיים וגבהתי מאוד השנה.

shahar-king 22-05-08 14:13

נתחיל מזה שיש כרגע עובדה שרוב המאמנים במכונים בארץ לא יודעים כלום ממה שהם אומרים
עכשיו לעניין לחיצת כתפיים (מילטרי פרס) הוא אחלה תרגיל שיתן לך דחיפה קדימה אין דבר כזה תרגיל לא בריא או שפוגע בגדילה במידה ומבצעים את התרגיל נכון בטכניקה נכונה
אני ממליץ לך לראות סירטונים של התרגיל ולהתחיל במישקלים לא מקסימליים כדי לעבוד בטכניקה מושלמת ברגע שתקבל ביטחון שהטכניקה שלך מושלמת תעבוד עם מישקלים מקסימליים

דבר נוסף שחשוב לי להגיד הוא שכל העניין של האימון משקולות עוצר את הגדילה הוא מיתוס לחלוטין
ואינו נכון בכלל!!!

מקווה שעזרתי בהצלחה בהמשך הדרך.

shahar-king 22-05-08 14:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Tal67
סתם ליידע אותך אני מאז שנכנסתי למכון עשיתי לחיצת כתפיים וגבהתי מאוד השנה.

ידוע שעבודה נכונה עם מישקלות מגרה את העצם לצמוח יותר!

DivarX 22-05-08 14:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king
נתחיל מזה שיש כרגע עובדה שרוב המאמנים במכונים בארץ לא יודעים כלום ממה שהם אומרים
עכשיו לעניין לחיצת כתפיים (מילטרי פרס) הוא אחלה תרגיל שיתן לך דחיפה קדימה אין דבר כזה תרגיל לא בריא או שפוגע בגדילה במידה ומבצעים את התרגיל נכון בטכניקה נכונה
אני ממליץ לך לראות סירטונים של התרגיל ולהתחיל במישקלים לא מקסימליים כדי לעבוד בטכניקה מושלמת ברגע שתקבל ביטחון שהטכניקה שלך מושלמת תעבוד עם מישקלים מקסימליים

דבר נוסף שחשוב לי להגיד הוא שכל העניין של האימון משקולות עוצר את הגדילה הוא מיתוס לחלוטין
ואינו נכון בכלל!!!

מקווה שעזרתי בהצלחה בהמשך הדרך.

הטכניקה נכונה, ואני לא מעמיס במשקלים, את התרגיל אני עושה כבר חודשיים בערך, ובקשתי מכמה אנשים שיראו איך אני מבצע אותו, ואני מבצע אותו נכון.

עכשיו חזקתם את מה שחשבתי, תודה ומצפה לעוד תגובות

shahar-king 22-05-08 14:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DivarX
הטכניקה נכונה, ואני לא מעמיס במשקלים, את התרגיל אני עושה כבר חודשיים בערך, ובקשתי מכמה אנשים שיראו איך אני מבצע אותו, ואני מבצע אותו נכון.

עכשיו חזקתם את מה שחשבתי, תודה ומצפה לעוד תגובות

אני מאוד ממליץ לך במידה והטכניקה נכונה כן לעבוד במישקליים מקסימליים כדי לאפר היתקדמות טובה!!!

joker1 22-05-08 14:22

מכיר את הטמבלים האלה, אני עושה לחיצת כתפיים בעמידה, אם זה משנה אז בלי עזרת רגליים, במשך 3 חודשים וגבהתי 3 ס"מ, מה אתה אומר על זה? ואני בן 15.

אין שום תרגיל שיכול להחליף את התרגיל הזה.

זה שבקשת מאנשים לא אומר שזה נכון. אני מבטיח לך אחרי
שתקרא איזה ספר אתה תבין בעצמך.

P-a-n-1-c 22-05-08 14:50

בואנה רק אצלי אין מאמנים שמבלבלים במוח?
זה מדהים

alfi 22-05-08 15:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hithebeach
מכיר את הטמבלים האלה, אני עושה לחיצת כתפיים בעמידה, אם זה משנה אז בלי עזרת רגליים, במשך 3 חודשים וגבהתי 3 ס"מ, מה אתה אומר על זה? ואני בן 15.

אין שום תרגיל שיכול להחליף את התרגיל הזה.

זה שבקשת מאנשים לא אומר שזה נכון. אני מבטיח לך אחרי
שתקרא איזה ספר אתה תבין בעצמך.

:mellow:

odedik 22-05-08 15:33

אל תקשיב למאמנים במכון הרוב הם מדריכי ספינינג בלי תעודת מאמן שסתם שומרים שלא יגנבו דברים וכו

shment 22-05-08 15:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king
ידוע שעבודה נכונה עם מישקלות מגרה את העצם לצמוח יותר!

אימון משקולות מגרה את העצם לגדול לרוחב לא לאורך.

Ja Rule 22-05-08 16:33

חרטא כחרטוריזם.

שייקה 22-05-08 19:28

חח שטויות אחי, גם ככה אתה סיימת לגבוה, אני עושה הרבה לחיצות כתפיים, בעמידה בישיבה, ואני גמד גם ככה (אבל זה בגלל הגנטיקה שלי), קיצר אתה יכול ללחוץ כמה שאתה רוצה..

TheGift 22-05-08 19:32

איכס שונא את המאמנים האלה, יש אצלנו איזה אחד עם יד 30, ראיתי אותו עושה בנץ' 30 קילו ומתאמץ... כול היום מסתובב ומזיין את השכל. פעם אחת הוא התקרב לאיזה מישהו שעשה 180 קילו סקוואט, חטף כמה צעקות ומאז הוא מציק רק לשחיפים חח.
:laughing:

שייקה 22-05-08 19:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
איכס שונא את המאמנים האלה, יש אצלנו איזה אחד עם יד 30, ראיתי אותו עושה בנץ' 30 קילו ומתאמץ... כול היום מסתובב ומזיין את השכל. פעם אחת הוא התקרב לאיזה מישהו שעשה 180 קילו סקוואט, חטף כמה צעקות ומאז הוא מציק רק לשחיפים חח.

חחח למד את הלקח:laughing:

The Sun 22-05-08 21:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123

הייתי משלם כדי לראות את זה

alfi 22-05-08 22:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shment

לו דווקא...

noni 22-05-08 23:05

Bs

אימון נכון במישקולות בצורה המבוקרת והנכונה רק יכול לעודד את הגביהה והצמיחה שלך

mishel27 22-05-08 23:10

במקור פורסם על ידי shment

אתה מדבר על חוק גידול העצם (חוק וולף) שלפיו עצם גדלה ביחס ישר לעומס מכני שמופעל עליה בתנאי שעומס זה הוא עומס פיזולוגי ואינו מתמיד .

ThaiB0X 22-05-08 23:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mishel27
במקור פורסם על ידי shment

אתה מדבר על חוק גידול העצם (חוק וולף) שלפיו עצם גדלה ביחס ישר לעומס מכני שמופעל עליה בתנאי שעומס זה הוא עומס פיזולוגי ואינו מתמיד .

אם כבר מדברים על חוק וולף, אני אשמח להוסיף:

"אחד הגורמים המשפיעים ביותר בבניית העצם והאטת קצב איבודה, הוא הפעילות הגופנית נושאת משקל וכנגד התנגדות. השפעת הפעילות הגופנית על מסת העצם מוסברת ע"י חוק וולף האומר: העצם מגיבה לכוחות המכנים הפועלים עליה ע"י שינוי בכמותה, בצורתה ובמבנה שלה. ככל שהעומסים המכנים חזקים ודינמיים יותר, צפיפות העצם גבוהה יותר. כוח הכובד, עומס מכני (משקולות למשל) וכיווץ שרירים גורמים גירוי לעצם. לכן הפעילות המומלצת להאטת איבוד עצם ולהגברת צפיפות היא פעילות במעמס ובהתנגדות (weight-bearing)."

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ