|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
שאלה|אני מתאמן וישנתי יותר מדי זה בסדר? כנסו..
שמעו התחלתי להתאמן בבית יש לי תוכנית אימונים... ו כבר קרה לי פעמיים שישנתי עד 11 בבוקר... זה בסדר ירד לי השרירים ?
זה סך הכל פעמיים לא נראה לי קריטי.... תגובות. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שינה ארוכה לא תביא לאיבוד מאסת שריר (או כמו שאתה אומר ירידת השרירים) אלא אם כן אתה יושן שעות על גבי שעות באופן כבוע ותמידי, יכול להייות שתהייה עייף ביום יום ולא יהייה לך מרץ לאימונים וזה כמובן כן יניב תוצאות שליליות.
הייתי ממליץ לך לקחת את דרך האמצע, שינה של 8,9 או 10 שעות בלילה זה אופטימאלי. קרא קצת מאמרים באתר בכדי להרחיב את הידע שלך, בכל אופן בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי... אני פשוט ישנתי רק עד 11 בבוקר וזה קרה כבר פעמיים.. אבל זה לא יקרה שוב.... מקווה חח..טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה קרה רק פעמיים אז אין שום בעיה.
וכשזה קורה אז פשוט תקום ותאוכל ארוחת בוקר עשירה בפחמימות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
ואם הוא ישן רק 2 אז לא לאכול ארוחה עשירה בפחמימות ? מה הקשר.... מה אתה דוב בן אדם ? תישן 8-9 שעות מה 11 ימניאק הלוואי עליי !
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אל תדאג. אתה לא מכונה ואתה יכול לישון שעה יותר, לא יהיה שום שינוי.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |