|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ארחות בוקר
07:30 דייסה עם 2 חלבוני ביצה, ברנפלקס 30 גרם, 7 גרם אגוזי מלך{זה 7 אגוזים נכון?}חצי כוס חלב ויוגורט 0% שלם.. בית ספר 10:00 עשרים שקדים 12:00 קוטג' חצי אחוז חצי קופסת קוטג' עם 2 לחם קל לפני אימון 14:15- 2 כוסות קפה בבקבוק עם כפית אחת סוכר 16:15- סקופ אבקת חלבון ובננה 17:00- סלט ירקות עם עגבניה מלפפון וחסה, חצי קופסת קוטג' ו80 גרם פסטרמה דלת שומן וכפית שמן זית 18:00- יוגורט 0% 19:30- עבגניה ומלפפון וחסה ושמן 20 גרם קוטג' זית כפית שמן זית עם 200 גרם חזה עוף.. ערכים: קלוריות- 1480 חלבונים 183 פחמימות-110 Bmr:1800 משקל 69 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה נחמד,
אבל לא מוגזם 20 שקדים? וכדאי לך להחליף את הסוכר בסוכרזית או ממתיק ללא ערך קלורי אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() לדעתי תיקח קוטג' עם אחוז שומן גבוה יותר.. חצי אחוז זה באמת ממש גועל נפש. עוד 5 גרם שומן לא יהרגו אותך, להפך. ו1480 לדעתי זה מעט מידי. הbmr מחושב יחד עם הפעילויות שלך? לדעתי זה יוצא הרבה יותר. חוץ מזה נראה סבבה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קוטג' זה אחד הדברים שאני הכי אוהב.. אני גומר קופסה ומשהו ביום.. וחצי אחוז זה דווקא טעים לי.. אני מכניס הכל לתוך סלט ירקות ומרביץ..
ואני אוכל עוד משהו כמו 7 סוכריות בלי סוכר ביום שזה עוד 80 קלוריות שלא הכנסתי לתפריט אז ככה שזה 1560. תודה על התגובות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קצת מידי קלוריות
יותר מידי חלבונים איפה כמות הפחמימות והשומנים ?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() בארוחת עשר 20 שקדים זה הרבה תוריד לשבע ...
תוריד טיפה פחמימות