|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
תפריט חיטוב דל פחממות ועיפות רצינית עד תשישות
שלום לכולם!
יש לי תפריט חיטוב מלווה ב fbw ואירובי התפריט הוא: בוקר 4 כפות ש"ש +יוגורט0% ביניים 4פרוסות פסטרמה+2 פרוסות לחם אחיד 2 מנות ירק צהריים 12-14:00 120 ג' פחממה בד"כ אורז+200ג' ירק מבושל(לא תמיד בנמצא)+מנת עוף רזה או טונה חצי שעה לפני אימון(16:00) כף אבקת חלבון+פרי סיום אימון(18:00) כף א"ח +פרי ארוחת ערב (20:00)שני חלבוני ביצה +סלט ירקות+חצי קופסא טונה לפני השינה חצי קופסא קוטג' 3% עד כאן הכל טוב...אבל לאחר שבוע אם הפחתי 3.2 קילו והגעתי לתשישות וחוסר מוטיבציה שלא בשליטתי העליתי חזרה 2 קילו כש-הפסקתי עם התזונה ואימונים לשבועיים. יש התאוששות מלאה ואני יכול לחזור לאימונים במיוחד עם המוטיבציה המעולה שהפורום נותן, אבל... איך לחזור לאותו תפריט ומשטר אימונים??? שיש לי נסיון לא טוב איתו... מישהו רואה בעיה עם התפריט? יש לי ממש חוסר איזון נפשי עם התפריט הזה אני מטפס על הקירות מרוב רעב מתעלם מהרעב ונכנס למצב תשישות (האמת ניראה לי אני במאזן שלילי אחוש%^#@!$) עצות לפיתרונים?? מישהו?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בתפריט דל פחמימות תעשה מן העמסות קטנות אחת לשבוע בערך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ו 761 קלוריות בלי האבקה נשמע הגיוני לימי אימון ?? לי זה נשמע כמו עינוי לשמו.. תגובות בבקשה! ![]() הולך לעשות חיפוש על העמסות ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה להרוג את עצמך תעלה את כמות הקלוריות לפחות בחצי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלוי בהרגשה לדעתי, תקרא תמדריך חיטוב של משה תלמד ממנו הרבה אני מאמין (ויש שם הסבר).. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תעלה קצת פחמימות מורידים בהדרגה מה אתה רוצה איך לא תהיה תשוש עם תפריט ותוכנית כזאת
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אחויה אוליי אתה הורג את עצמך באנאירובי שזה מפרק תפחמימות אחויה
|
![]() |
![]() |