|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להגיע לסיירות מובחרות (סיירת מטכל , שייטת 13 , שלדג , 69)
צריך קבה 55 אמרו לי אין משיגים יענו מה שואלים אותי ומה אני צריך לענות בשביל לקבל גבוה ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() פסיכו טוב + מצב כלכלי טוב
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קבא 52+ אתה מקבל זימון ליום סיירות ,כמובן שיש צורך בפרופיל קרבי ללא סעיפים פוסלים.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל היחידות האלה אתה לא צריך קבה 55 אלא 52 ומעלה ואז תקבל יום סיירות שדרכו תוכל לקבל גיבושים ליחידות הללו. הקבה תלוי במקום המגורים שלך, במצב המשפחתי, בראיון ובתוצאות המבחנים שתעשה בצו הראשון. אתה לא יכול להעלות לעצמך תקבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חלק זה הרקע שלך מאיפה אתה בא גר וכאלה דבר נורמלי עם המרעיינים ועל תלחץ אנתר בשאלון ...אבל עם יש לך שכל בגודל של פקק אז אין הרבה מה לעשות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לתקן שגיאות כתיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מניסיון אני אומר לך לא בעיה להוציא מעל קב"א 52.
באתי לצו ראשון חולה גמור דיברתי מלא שטויות בראיון האישי את המבחנים עשיתי כמה שיותרמהר כדי לסיים ויש לי קבא 53.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סתם דוגמא אם יש לי שכל טוב ובמבחנים אני מקבל תוצאות מצוינות, אבל ההורים שלי גרושים
זה משנה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עיר מגורים משפיעה על הקב"ה זה אחד
שתיים הרעיון אישי עם הבת :):):):) משו כמו 10% המבחנים הכי חשובים בקיצור, תתייחס אליהם ברצינות ועוד כמה דברים קטנים מהצד ולא צריך שום 55. ציטוט:
כמובן שברעיון אישי לא תגיד אמא ואבא גרושים אני בדכאון כל החיים אני הולך לצד ובוכה לפעמים וכו תגיד שהתגברת וזהו ואין לך הפרעות מיוחדות
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חולה דיכאון?
תתחיל בלשנות שם
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חח גם לי הראיון האישי לא הלך טוב
בואנה איזה שאלות מסריחות ומציקות והיא כל הזמן באה בשאלות כאלה "אתה מעשן ג'וינטים?" "כולם מעשנים ג'וינטים בטוח ניסית גם פעם נכון?" מעצבנים אחושישליק
![]() |
#13 |
|
![]() סתם בת :):):):) מנסה להפיל אותך בכל שטות, היא אפילו תתפשט שם רק בשביל להוציא מימך פיסת מידע
שמה לך סיגריות "כך תהנה היו אני מזמינה" "חום ירוק מעשן?" וכדומה היא תשאל כמה חברים טובים יש לך, תגיד יותר מ10 היא תשאל תשמות שלהם וכו היא תגיד לך איפה למדתה, ותגיד שהיא יודעת עלייך הכל וכו (והיא יודעת רק איפה למדת ואם יש לך תיקים לא יותר מזה) בקיצור צריך לדעת לענות לה וזהו, צריך לזכור שהיא סתם חיילת שעברה קורס מעפן וגדלה מימך בשנה ולא יותר מזה
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמעט נפלטו לי דברים אבל היא לא יכולה לעשות כלום כל עוד אני לא אומר משהו בצורה ישירה נכון? [דברים שאין מצב שהם יכולים להוכיח] אגב שאתם אומרים רקע כלכלי , מה זאת אומרת... יעני נגיד המשפחה שלי אז בינונית+- כזאת זה מספיק בשבילם או שצריך כסף ממש?
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
היא שואלת 10 שאלות שהתשובה עליהם אותה תשובה, ובודקת אם אתה באמת מגיב אותו דבר אבל זה שטויות... רקע כלכלי כולל גם מקום מגורים, שוכנה וכו....זה לא עד כדי כך משפיע אבל יש קצת.... בקיצור כמו שבולט אמר.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה שיקבע זה ראיון אישי והפסיכוטכני,כל השאר זה מינורי ביותר ויכול להוריד או להעלות נקודה.
א.במבחנים הפסיכוטכנים אין מה להתכונן יותר מידי,זה או שאתה יודע או שלא. ב.בראיון האישי אתה צריך להראות שאתה בחור מוצלח וחברותי,לא להתיחס לנסיונות שלה לערער אותך וזהו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולםם
ריטלין משפיע?
![]() |
#19 | |
|