![]() |
צבא - איך משיגים קבה גבוה?
אני רוצה להגיע לסיירות מובחרות (סיירת מטכל , שייטת 13 , שלדג , 69)
צריך קבה 55 אמרו לי אין משיגים יענו מה שואלים אותי ומה אני צריך לענות בשביל לקבל גבוה ? |
פסיכו טוב + מצב כלכלי טוב
|
קבא 52+ אתה מקבל זימון ליום סיירות ,כמובן שיש צורך בפרופיל קרבי ללא סעיפים פוסלים.
|
בשביל היחידות האלה אתה לא צריך קבה 55 אלא 52 ומעלה ואז תקבל יום סיירות שדרכו תוכל לקבל גיבושים ליחידות הללו. הקבה תלוי במקום המגורים שלך, במצב המשפחתי, בראיון ובתוצאות המבחנים שתעשה בצו הראשון. אתה לא יכול להעלות לעצמך תקבה
|
מניסיון אני אומר לך לא בעיה להוציא מעל קב"א 52.
באתי לצו ראשון חולה גמור דיברתי מלא שטויות בראיון האישי את המבחנים עשיתי כמה שיותרמהר כדי לסיים ויש לי קבא 53. |
חלק זה הרקע שלך מאיפה אתה בא גר וכאלה דבר נורמלי עם המרעיינים ועל תלחץ אנתר בשאלון ...אבל עם יש לך שכל בגודל של פקק אז אין הרבה מה לעשות
|
לתקן שגיאות כתיב
|
סתם דוגמא אם יש לי שכל טוב ובמבחנים אני מקבל תוצאות מצוינות, אבל ההורים שלי גרושים
זה משנה ? |
עיר מגורים משפיעה על הקב"ה זה אחד
שתיים הרעיון אישי עם הבת :):):):) משו כמו 10% המבחנים הכי חשובים בקיצור, תתייחס אליהם ברצינות ועוד כמה דברים קטנים מהצד ולא צריך שום 55. ציטוט:
כמובן שברעיון אישי לא תגיד אמא ואבא גרושים אני בדכאון כל החיים אני הולך לצד ובוכה לפעמים וכו תגיד שהתגברת וזהו ואין לך הפרעות מיוחדות |
חולה דיכאון?
תתחיל בלשנות שם |
ציטוט:
|
חח גם לי הראיון האישי לא הלך טוב
בואנה איזה שאלות מסריחות ומציקות והיא כל הזמן באה בשאלות כאלה "אתה מעשן ג'וינטים?" "כולם מעשנים ג'וינטים בטוח ניסית גם פעם נכון?" מעצבנים אחושישליק |
סתם בת :):):):) מנסה להפיל אותך בכל שטות, היא אפילו תתפשט שם רק בשביל להוציא מימך פיסת מידע
שמה לך סיגריות "כך תהנה היו אני מזמינה" "חום ירוק מעשן?" וכדומה היא תשאל כמה חברים טובים יש לך, תגיד יותר מ10 היא תשאל תשמות שלהם וכו היא תגיד לך איפה למדתה, ותגיד שהיא יודעת עלייך הכל וכו (והיא יודעת רק איפה למדת ואם יש לך תיקים לא יותר מזה) בקיצור צריך לדעת לענות לה וזהו, צריך לזכור שהיא סתם חיילת שעברה קורס מעפן וגדלה מימך בשנה ולא יותר מזה |
אממממ מצב כלכלי - איזור מחייה
רקע כללי והמבחנים כולל הראיון |
ציטוט:
כמעט נפלטו לי דברים אבל היא לא יכולה לעשות כלום כל עוד אני לא אומר משהו בצורה ישירה נכון? [דברים שאין מצב שהם יכולים להוכיח] אגב שאתם אומרים רקע כלכלי , מה זאת אומרת... יעני נגיד המשפחה שלי אז בינונית+- כזאת זה מספיק בשבילם או שצריך כסף ממש? |
אל תהיה דפ"ר במבחנים ואל תלחץ אנטר אנטר אנטר
ותגיד בראיון האישי שאתה רוצה להיות קרבי זה בגדול |
ציטוט:
היא שואלת 10 שאלות שהתשובה עליהם אותה תשובה, ובודקת אם אתה באמת מגיב אותו דבר אבל זה שטויות... רקע כלכלי כולל גם מקום מגורים, שוכנה וכו....זה לא עד כדי כך משפיע אבל יש קצת.... בקיצור כמו שבולט אמר. |
ציטוט:
וכמו שנאמר פה זה נקבע על פי כל מיני פרמטרים חלקם תלויים במקום מגורים בית הספר (אינטרני או אקסטרני) ועוד כמה... ופרמטרים נוספים זה ראיון והמבחנים שנעשים בצו הראשון |
המצב הכלכלי לא קובע את הקב"א זה בשביל הת"ש בהמשך השירות(ככה הבנתי לפחות),לאחותי יש ידיד שגר באופקים הם 6 אחים ,הורים גרושים מצב כלכלי חרא ומלא בעיות ויש לו קב"א 56 והיום הוא ביהל"ם(נפל מסיירת מטכ"ל)
|
תודה לכולם
ריטלין משפיע? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ