ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   צבא - איך משיגים קבה גבוה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=33408)

חולה^דיכאון 22-04-08 16:10

צבא - איך משיגים קבה גבוה?

אני רוצה להגיע לסיירות מובחרות (סיירת מטכל , שייטת 13 , שלדג , 69)

צריך קבה 55 אמרו לי

אין משיגים יענו מה שואלים אותי ומה אני צריך לענות בשביל לקבל גבוה ?

sagi10 22-04-08 16:15

פסיכו טוב + מצב כלכלי טוב

CriminaL 22-04-08 16:16

קבא 52+ אתה מקבל זימון ליום סיירות ,כמובן שיש צורך בפרופיל קרבי ללא סעיפים פוסלים.

DMX 22-04-08 16:16

בשביל היחידות האלה אתה לא צריך קבה 55 אלא 52 ומעלה ואז תקבל יום סיירות שדרכו תוכל לקבל גיבושים ליחידות הללו. הקבה תלוי במקום המגורים שלך, במצב המשפחתי, בראיון ובתוצאות המבחנים שתעשה בצו הראשון. אתה לא יכול להעלות לעצמך תקבה

CriminaL 22-04-08 16:18

מניסיון אני אומר לך לא בעיה להוציא מעל קב"א 52.
באתי לצו ראשון חולה גמור דיברתי מלא שטויות בראיון האישי את המבחנים עשיתי כמה שיותרמהר כדי לסיים ויש לי קבא 53.

!Demon! 22-04-08 16:20

חלק זה הרקע שלך מאיפה אתה בא גר וכאלה דבר נורמלי עם המרעיינים ועל תלחץ אנתר בשאלון ...אבל עם יש לך שכל בגודל של פקק אז אין הרבה מה לעשות

john. 22-04-08 16:27

לתקן שגיאות כתיב

yonip 22-04-08 17:18

סתם דוגמא אם יש לי שכל טוב ובמבחנים אני מקבל תוצאות מצוינות, אבל ההורים שלי גרושים
זה משנה ?

פינגווין 22-04-08 17:21

עיר מגורים משפיעה על הקב"ה זה אחד
שתיים הרעיון אישי עם הבת :):):):) משו כמו 10%
המבחנים הכי חשובים בקיצור, תתייחס אליהם ברצינות
ועוד כמה דברים קטנים מהצד
ולא צריך שום 55.
ציטוט:

סתם דוגמא אם יש לי שכל טוב ובמבחנים אני מקבל תוצאות מצוינות, אבל ההורים שלי גרושים
זה משנה ?
גם אם כן זה לא ימנע מימך לקבל הזדמנות כמו כולם ליום גיבוש,
כמובן שברעיון אישי לא תגיד אמא ואבא גרושים אני בדכאון כל החיים אני הולך לצד ובוכה לפעמים וכו
תגיד שהתגברת וזהו ואין לך הפרעות מיוחדות

JoeTwille 22-04-08 17:34

חולה דיכאון?
תתחיל בלשנות שם

boris19 22-04-08 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
עיר מגורים משפיעה על הקב"ה זה אחד
שתיים הרעיון אישי עם הבת :):):):) משו כמו 10%
המבחנים הכי חשובים בקיצור, תתייחס אליהם ברצינות
ועוד כמה דברים קטנים מהצד
ולא צריך שום 55.

גם אם כן זה לא ימנע מימך לקבל הזדמנות כמו כולם ליום גיבוש,
כמובן שברעיון אישי לא תגיד אמא ואבא גרושים אני בדכאון כל החיים אני הולך לצד ובוכה לפעמים וכו
תגיד שהתגברת וזהו ואין לך הפרעות מיוחדות

בעקרון רשמת פה דברים נכונים, כל דבר משפיע על הקבא, מצב כלכלי,עיר מגורים, מקום עבודה של הורים (ממשלתי,פרטי,עצמאי), ראיון ראשון,ראיון אישי, מבחנים במחשב גיליון מבצפר וכו'.

superbik3 22-04-08 18:02

חח גם לי הראיון האישי לא הלך טוב

בואנה איזה שאלות מסריחות ומציקות

והיא כל הזמן באה בשאלות כאלה "אתה מעשן ג'וינטים?" "כולם מעשנים ג'וינטים בטוח ניסית גם פעם נכון?"

מעצבנים אחושישליק

פינגווין 22-04-08 18:04

סתם בת :):):):) מנסה להפיל אותך בכל שטות, היא אפילו תתפשט שם רק בשביל להוציא מימך פיסת מידע

שמה לך סיגריות "כך תהנה היו אני מזמינה"
"חום ירוק מעשן?" וכדומה

היא תשאל כמה חברים טובים יש לך, תגיד יותר מ10 היא תשאל תשמות שלהם וכו
היא תגיד לך איפה למדתה, ותגיד שהיא יודעת עלייך הכל וכו (והיא יודעת רק איפה למדת ואם יש לך תיקים לא יותר מזה)

בקיצור צריך לדעת לענות לה וזהו, צריך לזכור שהיא סתם חיילת שעברה קורס מעפן וגדלה מימך בשנה ולא יותר מזה

ArschGesicht 22-04-08 18:15

אממממ מצב כלכלי - איזור מחייה
רקע כללי
והמבחנים כולל הראיון

superbik3 22-04-08 18:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
סתם בת :):):):) מנסה להפיל אותך בכל שטות, היא אפילו תתפשט שם רק בשביל להוציא מימך פיסת מידע

שמה לך סיגריות "כך תהנה היו אני מזמינה"
"חום ירוק מעשן?" וכדומה

היא תשאל כמה חברים טובים יש לך, תגיד יותר מ10 היא תשאל תשמות שלהם וכו
היא תגיד לך איפה למדתה, ותגיד שהיא יודעת עלייך הכל וכו (והיא יודעת רק איפה למדת ואם יש לך תיקים לא יותר מזה)

בקיצור צריך לדעת לענות לה וזהו, צריך לזכור שהיא סתם חיילת שעברה קורס מעפן וגדלה מימך בשנה ולא יותר מזה

חחח

כמעט נפלטו לי דברים אבל היא לא יכולה לעשות כלום כל עוד אני לא אומר משהו בצורה ישירה נכון? [דברים שאין מצב שהם יכולים להוכיח]

אגב שאתם אומרים רקע כלכלי , מה זאת אומרת... יעני נגיד המשפחה שלי אז בינונית+- כזאת זה מספיק בשבילם או שצריך כסף ממש?

Bullet 22-04-08 18:23

אל תהיה דפ"ר במבחנים ואל תלחץ אנטר אנטר אנטר
ותגיד בראיון האישי שאתה רוצה להיות קרבי

זה בגדול

פינגווין 22-04-08 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי superbik3
חחח

כמעט נפלטו לי דברים אבל היא לא יכולה לעשות כלום כל עוד אני לא אומר משהו בצורה ישירה נכון? [דברים שאין מצב שהם יכולים להוכיח]

אגב שאתם אומרים רקע כלכלי , מה זאת אומרת... יעני נגיד המשפחה שלי אז בינונית+- כזאת זה מספיק בשבילם או שצריך כסף ממש?

אם לא אמרת ישיר היא יכולה להסיק מסקנות לבד, אם אתה אלים לא היית חייב להגיד אני כל יום הולך מכות ואני עצבני
היא שואלת 10 שאלות שהתשובה עליהם אותה תשובה, ובודקת אם אתה באמת מגיב אותו דבר
אבל זה שטויות...
רקע כלכלי כולל גם מקום מגורים, שוכנה וכו....זה לא עד כדי כך משפיע אבל יש קצת....

בקיצור כמו שבולט אמר.

rrkk 22-04-08 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי חולה^דיכאון
אני רוצה להגיע לסיירות מובחרות (סיירת מטכל , שייטת 13 , שלדג , 69)

צריך קבה 55 אמרו לי

אין משיגים יענו מה שואלים אותי ומה אני צריך לענות בשביל לקבל גבוה ?

נתחיל עם זה שתכתוב קב"א ולא קבה. קב"א= קבוצת איכות קב"ה= קדוש ברוך הוא
וכמו שנאמר פה זה נקבע על פי כל מיני פרמטרים חלקם תלויים במקום מגורים בית הספר (אינטרני או אקסטרני) ועוד כמה...
ופרמטרים נוספים זה ראיון והמבחנים שנעשים בצו הראשון

blinki 22-04-08 18:35

המצב הכלכלי לא קובע את הקב"א זה בשביל הת"ש בהמשך השירות(ככה הבנתי לפחות),לאחותי יש ידיד שגר באופקים הם 6 אחים ,הורים גרושים מצב כלכלי חרא ומלא בעיות ויש לו קב"א 56 והיום הוא ביהל"ם(נפל מסיירת מטכ"ל)

חולה^דיכאון 23-04-08 22:20

תודה לכולם

ריטלין משפיע?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ