|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר :
קופסאת קוטג' 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה \ שיפון 2 מלפפונים ארוחה שניה : 6 פרוסות פסטרמה כוס אורז כוס תירס עוד 2 ירקות ( מלפפון או עגבנייה ) ארוחה שלישית: 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה \ שיפון כף גדולהש ל קוטג' כפית ריבה ללא סוכר ועוד פרי אחד ( בננה תפוח ) ארוחה רביעית: 2 ביצים קשות חצי קופסאת קוטג' 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה \ שיפון ועוד 2 ירקות ( מלפפון או עגבנייה ) מתאמן אחריי אימון ישר : שייק חלבונים סקופ וחצי + סקופ וחצי של סוכר ענבים ארוחה 5 לפני שינה : ש"ש 2 כוסות חלב פרטים עליי: מטר 86 שוקל 80 + - 13 וחצי - 14 אחוזי שומן לעלייה במאסה כמובן? אם לא בסדר אז מה להוסיף ומתי? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך אפילו טיפה שומן בתפריט לכל ארוחה חוץ מהאורחה אחרי אימון ובוקר תוסיף שומן דחוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מז"א שומן
באיזה אוכל יש שומן ? ולהוןסיך בכל ארוחה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
כמובן שמדובר פה על שומן איכותי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בדברים הבאים יש שומן בריא ולא רבוי ברובו :
אגוזים (שקדים, מלך, פקאן, קשיו וכל החברים..)- לא קלויים כמובן טבעיים אבוקדו טחינה חומוס חמאת בוטנים (עדיף טבעית) שמן זית אומגה 3\6 - קפסולות אלה בעיקר מה שעולים לי בראש כרגע תוסיף במידה את אחד מאלה לכל אחד מהארוחות שאמרתי לך למשל לפני שינה חופן אגוזים 4-5 כפות אבוקדו 3 כפות טחינה מבין ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אהה ואוקיי.. איפה להוסיף באיזה ארוחות?
ונגיד רק אגוזי מלך להוסיך בשומן.. אז כמה לכול בכל ארוחה? תודה רבה לכם! ואיך התפריט בכללי אם אניא וסיף שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או שאפשר לפזר את זה ביןה ארוחות במהלך היום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הממ התפריט נראה די טוב אחי עם תוסיף שומן כמובן אבל קצת קשה להעריך תביא ערכים ואת הערכים הכוללים בסוף היום
יש תמחשבון של אולימפיוס בדוק שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה רבה לך!
אני אבדו' כבר אני יעדכן |
![]() |
![]() |
![]() |