|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה...
בן 17 (עוד חודשיים) מתאמן עוד מעט 10 חודשים גובה 173-172 זאת תמונה מלפני ארבעה וחצי חודשים ![]() וזה אני היום (רפוי לגמרי... גם בתמונה הקודמת) ![]() יש לציין שאלו 4 חודשים מאסה שאני משתדל כמה שיותר נקיה בגלל פחד מהשמנה... לוקח אבקת חלבון והתחלתי לפני שבוע וחצי NO XPLODE תודה למגיבים ערוך: הוספתי עוד תמונה לפני האימונים ![]() נ.ב.ב אסי... חולה עליך אתה נ-ה-ד-ר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יפה רואים שיפור.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() סחטיין רואים שיפור גדול בחזה גבר יאללה להפציץ!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה שינוי חזה גדל יפה מאוד וגם האלכסונים בבטן התפתחו מעולה,תמשיך ככה,כל הכבוד.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי גדול בחזה בעיקר יפה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה שינוי סחטיין, בעיקר בחזה, ד.א מה המשקל?
ולמה פוחד מהשמנה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() משקל נע בין 67-68... שקלתי כבר 70 אבל הייתה לי נסיעה של 8 ימים לפולין ומחלה של שבוע אז ירדתי הרבה והספקתי לעלות קצת...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי יפה אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מרשים ביותר
אני פגשתי את פותח הפוסט לראשונה בפולין . במציאות הוא הרבה יותר גדול מה שעושה את השינוי עוד יותר משמעותי קבל חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כוסוןןןן :]
חח פרטנר לחיים אתה רון בלעדיך אחי משקלים היו ברצפה ! שינוי טוב מאוד אחי חבל שהתמונות עושות אותך קטן יותר... חזה אחד הדברים החזקים אצלך... סתם שתדעו הבן אדם היה יותר גדול פשוט הוא חלה וגם היה בפולין ובגלל זה הוא התחטב קצת והוא גם יותר גדול מאשר בתמונה חבל שאי אפשר לראות אותו במציאות ! אוהב אותך אחי !
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם על התגובות...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|