|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קיבלתי מנילה לבעלי פרופיל 97,אני רוצה לקבל גולני(במידה ואני לא יצליח ביום סיירות).
האם כדאי לסמן 5 גולני וכל השאר 1?הוא שכדאי להשאיר עוד אופציה ב-2-3 נניח נח"ל בשביל שאם יהיה בלתי אפשרי לקבל גולני אני יקבל לפחות נח"ל ושלא ידפקו לי משהו מבין הדברים שסימנתי ב-1????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם תדרג הנדסה קרבית,תותחנים או שריון לא משנה כמה אז כמעט בטוח שיביאו לך כי הביקוש לזה הוא קטן.
דוגמא: אם תבחר גולני 5 נחל 4 וגבעתי 3 ששלושתם חטיבות מבוקשות אז כמעט בטוח תקבל גולני. [זה רק לפי מה שאני הבנתי לפני מילוי המנילה] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() Dmx תיהיה בטוח שזה ממש לא ככה
על כל חייל שרוצה להתגייס לגולני יש 5 בתור גולני נחשבת לחטיבה המבוקשת ביותר בצה"ל ולכן הסיכויים לא גבוהים מאוד שתתקבל לשם אבל גם לא כל כך נמוכים. אם תבחר נח"ל/כפיר/גבעתיה סיכוי שתתקבל לשם יהיה הרבה יותר גבוה. אגב איפה אתה שואף להיות?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תסמן בדירוגים
1. גולני 5 2. נח"ל 3 3. גבעתי 2 כל השאר 1 או לא מדורג. ככה הסיכויים הכי גבוהים לקבל גולני. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מבחינת האחוזים אומנם נ"מ יכול להיות שיותר מבוקשת, אבל לגולני יותר אנשים רוצים להגיע. לדוגמא: נ"מ מס' מקומות 200 מס' אנשים שרוצים להגיע לשם 600 - יחס 1:3 גולני מס' מקומות 1000 מס' אנשים שרוצים להגיע 2000 - יחס 1:2 סתם זרקתי מספרים הם ממש לא נכונים, אבל גולני זה בדוק שזו היחידה עם הכי הרבה דרישה בצה"ל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אני לא טועה 1-3 זה לא משנה מה אתה מסמן זה אותו דבר ו4-5 נחשב אותו דבר
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|