![]() |
מילוי מנילה
קיבלתי מנילה לבעלי פרופיל 97,אני רוצה לקבל גולני(במידה ואני לא יצליח ביום סיירות).
האם כדאי לסמן 5 גולני וכל השאר 1?הוא שכדאי להשאיר עוד אופציה ב-2-3 נניח נח"ל בשביל שאם יהיה בלתי אפשרי לקבל גולני אני יקבל לפחות נח"ל ושלא ידפקו לי משהו מבין הדברים שסימנתי ב-1????? |
אם תדרג הנדסה קרבית,תותחנים או שריון לא משנה כמה אז כמעט בטוח שיביאו לך כי הביקוש לזה הוא קטן.
דוגמא: אם תבחר גולני 5 נחל 4 וגבעתי 3 ששלושתם חטיבות מבוקשות אז כמעט בטוח תקבל גולני. [זה רק לפי מה שאני הבנתי לפני מילוי המנילה] |
Dmx תיהיה בטוח שזה ממש לא ככה
על כל חייל שרוצה להתגייס לגולני יש 5 בתור גולני נחשבת לחטיבה המבוקשת ביותר בצה"ל ולכן הסיכויים לא גבוהים מאוד שתתקבל לשם אבל גם לא כל כך נמוכים. אם תבחר נח"ל/כפיר/גבעתיה סיכוי שתתקבל לשם יהיה הרבה יותר גבוה. אגב איפה אתה שואף להיות? |
תסמן בדירוגים
1. גולני 5 2. נח"ל 3 3. גבעתי 2 כל השאר 1 או לא מדורג. ככה הסיכויים הכי גבוהים לקבל גולני. בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
מבחינת האחוזים אומנם נ"מ יכול להיות שיותר מבוקשת, אבל לגולני יותר אנשים רוצים להגיע. לדוגמא: נ"מ מס' מקומות 200 מס' אנשים שרוצים להגיע לשם 600 - יחס 1:3 גולני מס' מקומות 1000 מס' אנשים שרוצים להגיע 2000 - יחס 1:2 סתם זרקתי מספרים הם ממש לא נכונים, אבל גולני זה בדוק שזו היחידה עם הכי הרבה דרישה בצה"ל. |
אם אני לא טועה 1-3 זה לא משנה מה אתה מסמן זה אותו דבר ו4-5 נחשב אותו דבר
|
ציטוט:
גולני בערך 3.5 איש על כל מקום פנוי. נ"מ 3 איש. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ