|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יש לי גוף גדול ופרופורציונלי הבעיה שיש לי אמות דיי קטנות ביחס לשאר הגוף, היקף בייספס 40 והיקף אמה 29 וזה מעצבן נורא, עכשיו השאלה שלי אם זה טוב לתת קצת דגש לאמה ולאמן אותה? כי לפי מה שאני יודע עדיף לא להתעסק עם האמות יותר מדיי כי זה מוביל לדלקות, אז מה אני עושה בנידון? גם ככה עוד מעט חיטוב ושורפים קצת מאסה אז אני מפחד שלאחר חיטוב לא יהיה לי שום דבר באמות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קנה רצועות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אמות זה החלק בין הבייספס לכף יד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
כן תתחיל לעשות תרגיל עם דאמבל לאמה תפוס תדאמבל ותתחיל להרים תכף יד למעלה למטה ככה וקנה תחרא הזה שלוחצים.. מה שיש לכל הסבים חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה גם תלוי בגנטיקה אבל עם אין שינוי הוא יכול לעבוד עליהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ציטוט:
אבל מה לעשות שלבחור הם לא גודלות מתרגילים אחרים למרות שאני יודע שכל תרגיל שהיד מוערבות בו יש חלק לאמה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם לי יש אמות דקות ביחס לשאר הגוף.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כשתחטב יירד לך יותר מאסה מהבייספס, ופחות מהאמות..
שמע לי יש בעיה של אמה שקצת יותר גדולה מהשנייה, ולא הבנתי למה זה ככה, חשבתי שזה פאק גנטי.. אבל בג'או ג'טסו אני פשוט תמיד חונק עם יד שמאל ומשתמש בה הרבה יותר.. אז אני מתחיל להשתמש יותר בימין, ולחנוק איתה יותר.. אני שם החליפה שלי על מתח ועולה רק עם ימין (מחזיק עם שמאל את ימין, אבל עדיין רוב העבודה של ימין).. תעשה דברים כאלה, תאמין לי שזה ממש מפתח את האמות.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.gripfaq.com/Hand_Strength...ngth_Tutorial/
http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=1411503 תעבור למתח על מגבת ממתח רגיל (youtube -> towel pull ups) בכלל אתה יכול לעבוד קצת עם מגבות זה נחמד לדוגמא ללפף מגבת קטנה סביב הידיות של הדאמבלים wrist curl behind the back (אחלה תרגיל, אפשר להעמיס מלא בלי לחץ על המפרק) wrist roller (תדאג שאתה עובד על שני הכיוונים) wrist levers ! הרבה ווליום בלי כשל...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכמה שאני מאמן את האמות הם לא גודלות
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה יכול לעשות hammer curls, זה עובד על האמות די טוב.. או שאתה יכול לעשות את התרגיל הזה עם המקל, החוט והמשקולת שאתה מגלגל.
הנה, יש פה רשימה http://www.exrx.net/Lists/ExList/For...l#anchor167908 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אל תאמן תידים שיהיה פרופורציה
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בקשר לשאלה של פאניק השרמוטה הבכיינית שזועקת הצילו כאילו החדירו לו ענף קוצני
בתחת זה כי הייתי בטוח שהוא רשם שהוא לא יכול להחזיק תמשקלים שהוא עושה לא קראתי עד הסוף. בקשר לאמה אם אתה רוצה תוסיף תרגיל אני אישית לא ממליץ כי זה יכול להוביל לדלקות באמה אין טעם להוסיף תרגיל האמה תגדל ותהיה גדולה בסופו של דבר. כנראה שאתה לא כזה גדול כמו שאתה רואה את עצמך כי לדוגמא לא ראיתי בן אדם מגודל עם אמות של זונה אתה מבין? האמה מקבל גירוי בתרגילי משיכה למשל כפיפות מרפקים עם מוט זאת הדוגמא הקלאסית לכך שהאמה גם מתאמצת ומקבלת גירוי. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי חיטוב נראה אם תשאר כזה גדול בקשר לאמות זה עניין גנטי .
אתה יכול לאמן אותן,אבל אתה תגרום לפציעות מיותרות.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תתחיל לעבוד אם משקל כבד ותרגילים מורכים
|
![]() |
![]() |