|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() לקחתי תתוכנית מהאתר שניתי תרגילים פה ושם וגם חזרות.
זה פעם ראשונה שלי עד עכשיו ניסתי fbw שלא היה הכי מוצלח וab שהיה יותר מימנו עכישו אני רוצה לעבור לabc 5פעמים בשבוע abcabxx A חזה + יד אחורית חזה לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות בזווית של 30 מעלות 3X8 חזה עליון) לחיצת חזה כנגד מכונה 3X10 + דרוספט של 10 סה"כ 4 פלייס חופשי כנגד משקולות בודדות בשכיבה ללא זווית 3X12 קרוס אובר – 3X8 יד אחורית מקבילים אחיזה צמודה – 3X8 הרמת דאמבל מאחורי הראש עם שתי הידיים 3X8+ דרופסט של 8 פשיטות מרפקים כנגד פולי עליון לפנים 4X10 אירובי B גב + יד קדמית דדליפט 4X10 פולי עליון אחיזה צרה ב V 3X8 + דרופסט של 8 חתירה יד יד בהטיית גו כנגד משקולת בודדות 3X10 א חתירה כנגד פולי תחתון – אחיזה צמודה משיכה לטבור 3 X12- + דרופסט של 12 יד קדמית כפיפות מרפקים כנגד פולי תחתון בשכיבה עם מוט ישר 4X10 כפיפות מרפקים כנגד דאמבלים בישיבה שתי הידיים בו זמנית 3X8+ דרופסט של 8. פטישים 3X12 כפיפות מרפקים יד יד על הירך 2X12 C כתפיים + רגליים כתפיים לחיצת כתפיים בישיבה כנגד מוט 12,10,8 הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות - 4X8 חתירה בעמידה כנגד מוט W הרמה לסנטר- 3X12 הנפת משקולות קדימה 2X12 רגליים סקוואט 4X10 כפיפת ברכיים 3X12 פשיטת ברכיים 3X12 תאומים בעמידה 4X15 בחרתי תרגילים טובים שעובדים עלי אבל עדיין אני מעונין לישמוע חוות דעת |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() מה עם בטן אתה לא עובד ?
אני גם עושה Abc אבל אצלי החלוקה היא כזאת.. חזה-רגליים גב-כתפיים יד קדמית-יד אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בטן אני עובד 3 פעמים בשבוע 3 תרגילים
ותיודע מה החלוקה שלך ניראת טובה כי את שלי עשיתי בתוכנית הקודמת אני ישנה תחלוקה לזאת איך זה עכשיו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי למה לחיצת החזה היא במכונה ולא במוט.
דדליפט עדיף להכניס לאימון רגליים מאשר לאימון גב, תעשה בנט אובר במקום. ברגליים תוסיף עוד תרגיל, שיהיה לך 12 סטים לקוואדס\האמס, תאומים בנפרד. (לדוגמא הדדליפט)
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בנט אובר ראו יעבוד לי יותר על הגב תחתון מהעליון
אז אני עושה דדליפט קלאסי שעובד על הגב ולחיצות חזה היתבלבלתי אני עושה חופשי. אם תגיד לי שדדליפט לא עובד על הגב אני יעזוב אותו כי אני עושה אותו בשביל הגב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() רק דבר אחד שהפריע לי תוריד סט אחד מההרחקת זרועות לצדדים ותסויף אותו ללחיצת כתפיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועם הדדליפט אם הוא לא עובד על הגב אז אני יעשה בנט אובר ראו ושאמרתה חרא חלוקה אתה ממליץ על משהוא אחר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|