|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי חבר'ה..אזה ככה..כבר כמה חודשים אני סובל מכאבי גב..כבר חושיים בלי אימונים..האורטופד לא ממש עוזר ורק זורק עליי משחות...אבל זה לא העניין..
אני צריך תרגילים,לחזה,גב,יד קידמית ואחורית שלא מפעילים לחץ על הגב..יש לי הרבה מאוד תרגילים בראש בעיקר משקל גוף אבל אני רוצה להיות בטוח אני ישמח אם מישהו שמבין יכול לענות לי..מה לעשות שאימונים זה לא הצד החזק שלי.. תודה רבה חבר'ה,מתן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מה הבעייה בגב?
אבל לא משנה מה הבעייה במגה ספרוט יש אקספנדר 5 קפיצים עם התנגדות חזקה מאוד ואפשר להוסיף קפיצים מאקספנדרים אחרים וזה לא ממש מעמיס על הגוף כי זה לא משקל. אם אתה מפקפק ביעילות של זה , אז זה לא שאתה יכול לעשות תרגילים מורכבים עם מוט במקום נכון?
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעייה בגב,אין לי מושג האמת אני צריך לחכות לצילומים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל קפוץ לבית מרקחת הקרוב וקנה לך advil. הדבר הזה מסדר כול דבר.. אני סוגד לכדור הזה.
דבר שני, תעבוד על הזוקפי גם וגם על רצועת השריר של הבטן הפנימי. זה מה שהחגורת כוח מדמת בעצם.. זה תרגיל טוב לזוקפי גב: http://exrx.net/WeightExercises/Erec...extension.html לרצועת הבטן הפנימית: אני לא מוצא.. אני יחפש עוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מדבר רק על מצבים שבאמת כואב. ולא סתם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תשמע
האקספנדר הזה , יפעיל לך התנגדות על השרירים וזה מה שאתה צריך כדי לא להתכווץ בחזרה למצב של שחיף שמן!
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח שחיף שמן.. אבל מה לגביי שכיבות סמיכה מטח כפיפות בטן וכאלה? הם מפעילים לחץ כלשהו על הגב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך מאוד להיזהר מכל הכדורים האלה. |