|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() האם אימון עם משקל גוף במס' גדול של סטים זה אימון אירובי? למשל אם אני עושה שכיבות סמיכה או מתח הכי הרבה שאני יכול זה אימון אירובי או לא? ומה בדיוק זה מאמן (סיבולת,כוח וכו')
תודה מראש... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סיבולת שריר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סיבולת שריר מפתח גם כוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן.אבל לא הרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() לא לומדים הא?
שיכבות שמיכה = הקצה של הקרחון של אימונים במשקל גוף יש מלא דברים חוץ מזה אפשר לפתח קצת כוח בזה עם משתמשים בזה לעבודה דינאמית \ פליומטרית.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שיש עוד מלא דברים... רק נתתי דוגמא
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() leo
פעם שאלתי אותך אם יש לך רקישורים למידע על אימוני משקל גוף בעיקר תרגילים, כי בקרוב אני אלך לצבא ומתי שיהיה זמן אז אני ארצה להתאמן קצת על משקל גוף.. בעיקרון האתרים שאני מכיר זה bodyweightculture ironmind יש עוד אתרים טובים עם תרגילים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() רוב הדברים זה בפורום של הbwc .
אבל זה תלוי אם אתה רוצה תרגיל מסויים תגיד לי הבסיס זה: מתגים לרגליים + בטן + זוקרי גב כפיפות בטן מהצד בצורת V לאלכסונים מקבילים מצד לצד לחזה מקבילים ישרים עם האמות לטריספס לחיצות בעמידת ראש \זווית גדולה לכתפיים+חזה עליון+קצת יד אחרוית גם מטח באחיזה מלפנים שהגוף מקביל למוט +מטח רגיל לגב ולביספס וזה בערך עובד לך על כל השרירים בחשובים בגוף ואפשר בכל אחד מהם לשחק עם ההתנגדות ברוב הדברים כאן התרגילים יתאימו לבן אדם עם יחס כוח:משקל ממוצע+
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי בקושי הבנתי חצי מהדברים... מתגים, זה jacknife? כפיפות בטן מהצד?..ששוכבים על הצד ומרימים את פלג הגוף העליון? או כפיפות בטן רגילות רק לצדדים? מקבילים מצד לצד?!?! אה? מקבילים ישרים? זה לא הרגיל? פשוט שהמרפקים לא יוצאים החוצה אלא צמודים לגוף? לחיצות בעמידת ראש מוכר (סתם לדעת, למה אי אפשר לעמוד על הידיים על קיר, כשהאצבעות פונות לכיוון הקיר, למה הן צריכות לפנות לכיוון השני?) מטח מלפנים (אצבעות לא אלינו?)הגוף מקביל למוט?.... כלומר גוף מאוזן או מאונך....(כדי ליצור חתירה?) מטח רגיל=אצבעות אלינו? חחח סליחה על אינספור השאלות ותודה רבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי חבר שהאימונים שלו מתנהלים כך:
הוא קובע לעצמו שעה ובה הוא מנסה להספיק את המספר הרב ביותר שהוא יכול לעשות עליות מתח או שכיבות סמיכה. בלי סטים וזמני מנוחה קבועים, פשוט מנסה לעשות יותר בכל אימון, באופן ספונטני. והבנאדם שור. |
![]() |
![]() |