|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שמהו מוזר
דוגמאות: לחיצת חזה אני מרים 60kg יד אחורית 15kg עכשיו יש לי מבחנים בספורט יש ליח מקבלים יד אחורית אני לא מצליח אני מרגיש שאני נופל ישר בשכבות שמיכה אני עושה 30 מתח אני עושה 3 עכשיו אני מת לשפר את זה טנגיד אני עושה מתח הרבה ועדין לא מצליח לעשלות ל4 מקבליים זה לא משתפר ולא נעליים עכשיו במשקלים אני עובד אם משקל אז יש משהו שאולי זה יעזור לי להצליח להשתפר כי זה ממש מעצבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה קשור למשקל גוף שלך.
כנראה אתה עדין לא חזק יחסית למשקל גוף שלך.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() יכול להיות שאתה שוקל הרבה ואז קשה לך "להרים" את עצמך..וביד אחורית במה אתה מרים 15 ק"ג לא ציינת באיזה תרגיל..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() לפי דעתי אם אתה רוצה להישתפר במיספר חזרות במתח תעשה כל פעם 3-4 סטים למקסימום שאתה יכול עד כשל
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני שוקל 62
ומרים ביד אחורית 15 קילו זה אם החבל |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() רק אימון ו3-4 חזרות כל פעם יעזרו לך להשתפר .
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() גבר..בתרגילים כמו מתח ומקבילים החדר כושר לא יעזור לך ממש...בתרגיל הזה אם אתה לא שמן מדי אז זה הכל קואורדינציה של היידים תתחיל להתאמן על מתח ותראה שיפורים בזמן קצר יחסית..במשקל שלך אני מאמין שתוך חודשים אתה תכפיל את הכמות בלי בעיות...זה רק דורש עבודה
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו,כנראה שאתה לא חזק מספיק בהתאם למשקל שלך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
זה הכל תרגול ...אתה יכול להשתפר במתח בלי ממש להשתפר במשקלים בחדר כושר או בכח הפיזי שלך אז אל תקפוץ לפני שאתה בכלל חושב על מה שאמרתי
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() למבחני ספורט של בית ספר: עבודת סיבולת
3-4 סטים של שכיבות סמיכה עם מספר חזרות עולה בכל אימון אותו דבר לגבי מתח עבודה בצורה כזאת תשפר סיבולת שריר מקומית אבל לא תוסיף כוח לשיפור כוח: להוריד כמות חזרות ולהעלות התנגדות דוגמאות: -לשים משקל על הגב -לשים את הרגליים על משטח יותר גבוהה -עם יד אחת על כדורסל (מפעיל מייצבים) -שכיבות שמיכה עמוקות, 3 כיסאות עם הרגליים על אחד ויד אחת על כל כיסא
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תקשיב לזה חחח איזה שטות אמרת במקומך הייתי קובר את ראש מתחת לכיסא
![]() |
![]() |
#14 | |
משתמש פעיל