|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי Doms כבר שבועיים , ממש מעצבן בעיקר באזור החזה והידיים , אני לא מתאמן מתחיל בכלל , לא התחלתי תוכנית חדשה או משהו בסיגנון ואני לא חזרתי מהפסקה , למשהו יש רעיון מה פשר הדבר המציק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה עושה חימום כללי?
חימום תרגיל? מתיחות אחרי אימון?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מתיחות לא יעילות - אז אני לא עושה
חימום אני עושה כמובן לפני כל תרגיל בד"כ 4 סטים 8-2 חזרות (יורד) חימום כללי? מושג חדש? אם הכוונה לאירובי אז גם זה לא יעיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אולי יש לך מחסור בויטמין כל שהוא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
זאת כנראה הסיבה שיש לך DOMS
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אני רק יכול להגיד לך מניסיון שלי שלפני שהתחלתי לעשות חימום כללי לפני אימון ומתיחות אחרי אימון היה לי גם כאבי שריר אחרי אימונים שלפעמים החזיקו גם שבוע מאז שהתחלתי לא היה לי כאבי שריר ליותר מיום אחרי אימון (ואני עושה אימוני היפרטרפיה) -5 דקות על הליכון בקצב לב 65% לפני אימון -10 שניות מתיחה לכל שריר שעבדתי עליו אחרי אימון תנסה אין לך מה להפסיד ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא הכי קשור למתיחות אם בכלל, בכל אופן זה יכולה להיות ריאקציה של מערכת העצבים לאימון יתר כלשהו, שבועיים עדיין נשמע לי יותר מדי זמן.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תרוץ ריצה קלה של 15דקות כול סוף אימון למנוע דומז יום אחרי
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא באימון יתר אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אימון של שעה - שעה ורבע תלוי כולל האירובי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תיקח שבוע מנוחה.
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את האירובי לא קשור לדומס , אני גם קראתי כמה דברים שחומצות חלב וכל השיט לא משתחרר ב"אירובי של האחרי אימון" אני עושה בשביל הכיף(בריאות , מאזן נוזלים [ שגם פה אין כזה קשר אבל ניחה אני מרגיש טוב יותר , נתרן "מתדלדל" ] , סיבולת לב ריאה)
|
![]() |
![]() |