|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
תוכנית פאוורלפיטניג
יום שני:
דדליפט-5סטים דד ליפט קופסא-5סטים החזקת מוט-4סטים כפיפת רגליים-5סטים תרגיל לאמות[לא זוכר את השם]-3סטים יום רביעי: לחיצת חזה-5סטים מילטרי פרס-5סטים לחיצה צרה-5סטים פוש דאון-5סטים יום שישי: האק סקווט-5סטים לחיצת רגליים-5סטים פשיטה-5סטים לחיצת רגליים-5סטים טווח החזרות נע בין 2-6 חזרות חוץ מאמות שזה 6-8 חזרות.. תודה לlava על עזרה לבניית התוכנית. אשמח להצעות שיפור התוכנית,ודעות עלייה. מתחיל אותה מחר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() תוכנית כוח ממש טובה, אבל אין תרגיל לחזה : פרפר או חזה עליון?....ומה עם יד קידמית?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד את התרגיל לאמות אתה עובד עליהן מספיק
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() התרגיל הנוסף,זה כאדי לחזק אותן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תיזכור מה שאני אומר לך תיתפתח לך דלקת אם הזמן אמות זה בא אם הזמן ובינתיים לפי התמונות שלך שראיתי האמות זה לא צריך להיות כל כך בסדר עדיפיות שלך תיתרכז יותר בשרירים הגדולים ולאט לאט זה יתאזן מקסימום לא יתאזן רק אז תוסיף תרגיל כרגע זה סתם יוצר עומס במיוחד שאתה עובד על כוח והן פועלות הרבה
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חחחח עלק תוכנית פווארליפטינג Lol
1)מזה דדליפט קופסא ?????? תרשום את שם התרגיל באנגלית ! 2)בתוכנית פוואליפטינג אין מקום ל פשיטות,כפיפות רגליים במכשיר ! 3)תרגיל לאמות - בולשיט - בעיקר לאחד שהוא טבעי ! 4)רביעי ---- יהיה לך קשה לעשות 5 סטים כבדים של בנצ' ולאחר מכן מילטרי ועוד אחרי זה לחיצה באחיזה צרה ! 5)תוכנית פווארליפטינג ללא סקוואט חופשי - בדיחה עצובה !!!!!!!!!! תקרא את הספר של Joun Makolum ו את הספר (ללחוץ 180 ק"ג של Mc Robert) זה יעזור לך ! תוכנית על ה-פ-נ-י-ם עריך:במקום תרגיל אחזקת מוט ביד (אני מאמין שבזכותו אתה מנסה לחזר את האחיזה שלך) תעשה טיולי פרמר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() הא,ואין לי שום אפשרות לעשוות סקווט חופשי במכון. ממש שום אפשרות,כבר בדקתי כל דבר אפשרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() THE Complete Keys to Progress
זה שם של הספר של ג'ון מקולום השני לא מצאתי באנגלית,אולי בגלל שזה יותר כתבה מאשר ספר (זה די קצר אבל מאוד מאוד שימושי) בעברית זה: לחיצת חזה 180 ק"ג תנסה לחפש בפורומים אמריקאים את הספרים לקריאה בחינם ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() Ok
ty |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יום שני:
דדליפט-7סטים דד ליפט קופסא7 סטים כפיפת רגליים7 סטים תרגיל לאמות[לא זוכר את השם]-7סטים בטן! יום רביעי: לחיצת חזה-7סטים לחציה בשיפוע שלילי:7 סטים לחיצה צרה-7סטים פוש דאון-7סטים בטן! יום שישי: כתפיים- 7 סטים(אתה אוהב מילטרי פרס,אני מעדיף דחיקת כתפיים רגילה עם דאמבלים רק תנועה מלאה ולא חצי) Barbell Upright Row 7 סטים האק סקווט-7סטים לחיצת רגליים-7סטים פשיטה-7סטים בטן! טווח החזרות נע בין 2-6 חזרות חוץ מאמות שזה 6-8 חזרות.. עדיף לך להתאמן 4 פעמים בשבוע,ראיתי שהבנת מה שהסברתי לך ביום הראשון דד ליפט שזה הדבר היחיד תכלס ששאלת אותי לגביו... כול השאר אני קצת מסכים עם bodybuilder בלי סקוואט זה דיי בעיה כי סקוואט עובד על הכול אבל אם אין לך אפשרות אז אין לך. אבל סתם לרקורד להגיד "תרגיל לאמות - בולשיט - בעיקר לאחד שהוא טבעי !" ממש לא נכון ,בחור מהחדר כושר שלי שלקח מקום ראשון באיטליה בתחרות פאוורלפטינג טבעית(שהתקיימה לפני 5 חודש) מאמן אמות. וזה תחרות שבאמת בודקים אם לא לקחת ש-ו-ם דבר...אז בבקשה. אימון אמות זה דבר מבורך גם אם אתה טבעי וגם אם לא,תרגיל אחד מספיק. "בתוכנית פוואליפטינג אין מקום ל פשיטות,כפיפות רגליים במכשיר !" גם לא נכון,אפשר לשלב כול תרגיל שבא לך ,המטרה היא להרים כמה שיותר פשיטת רגליים זה תרגיל טוב שאפשר לעבוד עליו רגל רגל בנפרד(כמו לאנג'ים) אז שווה לנצל אותו כי הוא יכול לקדם אותך.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |