|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי התחלתי חיטוב אתמול .. עכשיו חשבתי על לרוץ חצי שעה כל יום במשך 5 פעמים בשבוע בהליכון על מהירות 10 ..
אז אחד המאמנים אמר לי שאני סתם יוריד מאסת שריר כי אני לא צריך להרודי הרבה (5 קילו מקסימום ) ומהירות 10 לא ממולץ אני צריך לרוץ פחות מהיר .. מה אתם חושבים ? ואם למישהו יש איזה מאמר בנושא ריצות לחיטוב אז אשמח לקבל .. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה
אירובי שורף את השריר גם?? ואי אפשר לעשות ירידה באחוז שומן (גרעון קלורי שלילי )+ עליה במסה??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
מהירות הריצה שתעשה לא תשנה דבר לגבי כמה שריר ילך בחיטוב. כאשר מבצעים חיטוב, אין מה לעשות, יורדים גם במסת השומן וגם במסת השריר. כמה פחות שריר שתאבד יהיה בהתאם לכמה אפקטיבי ונכון תפריט התזונה שלך, תוכנית האימונים וכמובן גנטיקה.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי השאלה השנייה- איך בדיוק תעשה חיטוב שזה מאזן קלורי שלילי ויחד עם זה תעשה עליה במסה שזה מאזן קלורי חיובי ? קצת סותר אחד את השני. מקווה שעזרתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לעלות במסה שריר (רק שריר ) ןלרדת במסת שומן(רק שומן)
חחח זה אפשרי.?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נניח שאתה שוקל 70 ק"ג עם 10 ק"ג שומן , כאשר תעלה במשקל לכיוון 75ק"ג השומן יכול לעלות טיפה אבל באופן יחסי יש לך פחות אחוזי שומן.
כמובן שאתה עולה בשריר אתה שורף יותר שומן במנוחה ובאימונים ,אחרי זה יבוא חיטוב ואתה תתרכז בשריפת השומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בעקרון פשוט צריך לאכול מספיק חלבון (בהתאם לנתנוים ) כדי לשרוף שריר באופן הכי מינימלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נניח בביספס בחודשיים לרדת 0.5 זה הרבה או קצת? |
|
![]() |
![]() |